flag
ornament-full-title

Visa gavekort saldo

ornament-full-title
(kortdetaljer). Hvis du kjenner kortnummeret ring umiddelbart SpendOn sin sperretelefonen på 21031816. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg. "account_field_error "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer). Du bør også verifisere at butikken aksepterer Visa. Ditt postnummer, lokalbanken har ikke tjenesten, kort. Det kan være flere årsaker til at kortet ikke virker. Da kan et gavekort være midt i blinken. Vær oppmerksom på at det påløper et månedlig administrasjonsgebyr på 10 kroner fra og med den. Skulle gavekortet bli stjålet eller mistet kan vi sperre det, hvis du har notert deg kortnummeret. Det er ingen liten skrift og du handler på helt vanlig måte. Taxi, parkeringsautomater, taxfree handel på fly er typiske brukersteder som ikke er online. Kortet må lades i en av SpareBank 1s minibanker. Måned etter kortets utløpstid. Selv om det går fint å bruke vanlige bankkort kan det hende at butikken ikke har en avtale med Visa. Visa gavekort er et upersonlig kort, hvor vi ikke kjenner identiteten til mottaker av kortet. Enkelt å sjekke hvor mye penger som er igjen på kortet.

Gavekort på museum Visa gavekort saldo

Usikker på hva jubilanten ønsker seg. Levering vil variere hos våre banker. Emailfielderror"" velg land" i feltet for kortholders navn. Last ned fullstendige vilkår pdf når kan gavekort være smart. Du vil da få tilsendt et erstatningskort. Er dagligvareforretninger eller mindre butikker som ikke er tilknyttet en kjede. Er kortet gratis å bruke, send kodeord spendon etterfulgt saldo gavekort strømmen av de 8 siste sifrene av kortnummeret til 2258. Skriv inn en gyldig epostadresse, administrasjonsgebyret øker til 50 kroner, de 5 siste transaksjoner er kun tilgjengelig på vår SMS tjeneste. Saldo er tilgjengelig på eller sms se kortets bakside.

Sjekk saldo og transaksjoner.Meny Om kortet; FAQ - ofte stilte spørsmål; Gebyrer; Mitt gavekort.PIN; Saldo ; SpendOn, visa Gavekort.

Lage gavekort selv Visa gavekort saldo

Melding som belastes ditt telefonabonnement, ugyldig dato eksempel gavekort på gyldig dato. Blir kortet borte er ikke pengene gavekort borte forutsatt at du har notert deg kortnummeret. quot; skriv inn et gyldig telefonnummer 8 siffer. Penger igjen på kortet etter utløpsdato. Hvis kortet blir stjålet eller mistet.

Lade gavekort, tomt kort kan du lade i en av SpareBank 1s minibanker eller i telefonbanken.Den som får kortet må ikke handle i bestemte butikker, kjeder eller kjøpesentre. .Ring umiddelbart for å få tilsendt et erstatningskort.