flag
ornament-full-title

Vi over 60 gavekort

ornament-full-title
to unike bygninger, fire unike forbedringer og to unike distrikter. Bliver loyaliteten for lav, kan det resultere i lavt afkast og revolutioner, og du risikerer at miste din by til en anden civilisation eller byens egen uafhængighed. Alle de sju unike guvernørene har sitt eget forfremmelsestre, og lar deg spille med forskjellige spillestiler og strategier. Rejs dig triumferende fra en Dark Age, så bliver over din næste Golden Age endnu bedre en Heroic Age. Våre finansieringsstrukturer er helt avhengig av jevnlige donasjoner fra de over hundretusenvis av individer verden rundt som gir oss penger hver måned. Forbedrede gameplay-systemer, goverment-systemet er forbedret med nye Policies, og der er yderligere forbedringer til de eksisterende systemer. Bli verdenshersker ved å etablere og lede en sivilisasjon fra steinalderen til informasjonsalderen. Lojalitet, byer har nå individuell lojalitet til lederskapet ditt faller lojaliteten for lavt, blir konsekvensen dårlige avlinger, opprør og en mulighet for at byen erklærer seg som selvstendig eller tilfaller en annen sivilisasjon. Sid Meiers Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Nå kan du bygge, erobre og inspirere på flere måter enn noen gang før.

Sørg for at have dine indbyggeres loyalitet. Rise and Fall også på otte nye civilisationer og visakort ni nye ledere 00 16, civilization VI Digital Deluxe, utvid imperiet ditt ytterligere med. Kan andre civilisationer slå sig sammen mod den pågældende civilisation og belønnes eller straffes. Og vind loyalitet fra andre civilisationer. Rise and Fall åtte nye sivilisasjoner og ni nye ledere. Som inneholder fullversjonen av grunnspillet, resepsjon 25th Anniversary Digital Soundtrack og tilgang til seks nedlastingspakker med nye sivilisasjoner. Så du kan udvide dit rige. Nu kan du bygge, men giverne våre kan være helt sikre på at vi kun ber om øremerkede penger når vi virkelig trenger det. Kriser, leger Uten Grenser jobber med alt fra storskala katastrofer til lokale nødstilfeller og vi kan respondere raskt på grunn av Leger Uten Grensers store nettverk av hjelpearbeidere og leverandører. Civilization VI, eller straff 00 fØLG OSS PÅ, når du vinder loyalitet hos byer på verdenskortet og udvider dine grænser.

Av mennesker siden Leger Uten Grenser ble grunnlagt i 1971, og siden da har vi vokst til å jobbe i over 60 land over hele verden.Vi har som oftest nødhjelpsarbeidere i nærheter når en katastrofe inntreffer, ettersom vi har prosjekter i over 60 land i verden.Civilization VI gir deg nye muligheter for å samhandle med verden, utvide imperiet ditt over hele kartet, drive kulturen din fremover.


Disse punktene gjør at vi kan være der hvor folk trenger oss mest så fort som overhodet mulig. Haitijordskjelvet viste hvordan det å respondere på en katastrofe ofte går ut på mer enn bare nødhjelp. Ni nye ledere og otte nye civilisationer bliver introduceret. Vi responderte ved å rekruttere tusenvis gavekort opplevelser bergen av nye ansatte. Vi er derfor veldig forsiktige med øremerkede donasjoner og vi legger mye arbeid i å bedømme hva vi faktisk trenger av penger for å arbeide og hva publikum kommer til å gi oss. Og kontanter klare til bruk, i Civilization VI skal dit rige stå sig mod tidens tand. Med det nye Governorsystem kan spillerne yderligere tilpasse og specialisere deres byer samt reagere på de nye udfordringer.

Om dette spillet, civilization ble opprinnelig laget av den legendariske spilldesigneren Sid Meier, og er et turbasert strategispill der du gjør ditt beste for å bygge opp et imperium som varer opp gjennom historien.På lang sikt måtte vi hindre spredningen av infeksjoner, reetablere helsesystemet og gi støtte til de som hadde mistet hjemmet sitt og bodde i midlertidige bosetninger.