flag
ornament-full-title

Tuven senteret gavekort

ornament-full-title
Tuven Senteret skal fremstå som et tidsriktig kjøpesenter og som en viktig sosial møteplass. Notodden har mye å være stolt over og vise frem. Det har en sterk forankring i Notodden og er en lokal møteplass for befolkningen. Vi har også et godt utvalg av bøker, tegneserier og nyheter. Her kan du lese årets turistbrosjyre: Blues Cruise i Verdensarven med M/F Storegut fredag. Med et gavekort fra Tuven kan mottakeren selv få velge den faktiske gaven du kan derfor være sikker på at din gave blir vellykket. Vi har en online service så du kan spille helt til 5 minutter før avspark. Velkommen til Narvesen på Tuven Senteret! Narvesen tilbyr alle spill fra Norsk Tipping senteret og Rikstoto. Her kan du finne det siste innen håndarbeide, musikk, livsstil, hus og hjem, bil, friluftsliv og jakt. Du kan også sjekke saldoen på automaten eller ved å trykke her: Sjekk Saldo. Elektroniske gavekort kjøpes med bankkort og automaten er selvbetjent.

Tuven senteret gavekort. Bruke gavekort xxl på nett

Ved firmajubileer eller som firmagaver, sa ta godt vare pa det. Gavekortene produseres lokalt og ting klargjøres raskes mulig etter ditt ønske. Et klart førstevalg, hos Narvesen på Tuven kan du tippe fotball og spille thon på hest. Gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Slik bestiller du gavekort som firmagave. Du velger selv hvilken sum gavekortet skal inneholde. Du trenger ingen PIN kode, gjennom høyt servicenivå og stor trivselsfaktor. Minimumsgrense, mistet kort refunderes ikke, mange bedrifter ønsker å gi gavekort til de ansatte for å markere runde dager. Vi kan tilby nytraktet kaffe og bakevarer mens du følger med på løpene.

Nettkoder PaySafe og Ucash og gavekort SpendOn 1316 I år kommer den anerkjente spellemannsprisvinner Daniel Eriksen sammen med sin faste Stig Sjøstrøm på trommer. Se hva Notodden har å. Cdon tuven senteret gavekort med flere, itunes, vi har også startpakker og påfylling til mobiltelefoner.

I tillegg til tipping, bøker, aviser og magasiner, tilbyr vi også blant annet, softis, pinneis, kaffe, bakevarer, kioskvarer og pølser.På Tuven Senteret kan du kjøpe sentergavekort som er gyldige i alle vare butikker på senteret.Kom innom for en hyggelig handel!