flag
ornament-full-title

Trondheim kino gavekort saldo

ornament-full-title
kan du kjøpe elektroniske gavekort og fylle på med valgfritt beløp (min. Firmapris ved kjøp av minst 50 gavebilletter. Gavebilletter for bedrifter, det er også mulig gavekort å kjøpe gavebilletter i papirform. For å betale med gavekort, må man velge antall billetter og huke gavekort av for "betale med gavekort". Hvordan kan jeg betale med gavekort på nett? Gavekortet ditt blir belastet, og du blir deretter sendt videre for å velge sitteplasser i salen. Inkluderer mulighet for egen logo på forsiden eller fritt valg blant våre flotte design. Minstebeløp for påfylling. Maks salg i fysiske billettutsalg er 4 gavekort. Ved bestilling på nett kan kortet sendes direkte til ønsket mottaker. Har du allerede forsøkt å trykke "neste" og ikke fått valgt seter, må du fylle inn kontaktskjema under og vi vil svare deg så fort som mulig. Har du spørsmål om vårt tilbud, send oss en epost til eller ring vårt sentralbord på telefon 73808800, hverdager mellom. Vi jobber med saken, men det kan ta noe tid før dette er løst. Billett (ordinær pris. Gavekortet kan benyttes direkte i våre billettutsalg på Prinsen, Nova, Kimen (Stjørdal og på Trondheim Torg, samt på nett. Har du spørsmål angående ditt gavekort, vennligst fyll ut kontaktskjema under, og vi vil hjelpe deg så raskt som mulig. . Din henvendelse vil bli behandlet i tidsrommet mandag til fredag mellom.30.30. Elektroniske gavekort for bedrifter, vi tilbyr elektroniske gavekort som fylles på med valgritt beløp og leveres rett til dere. Du kommer da videre inn til salkartet for å velge seter, før du fullfører bestillingen. Har du et gavekort som ble kjøpt før oktober 2015, står din pinkode oppgitt i omslaget som følger gavekortet. Gavebillettene byttes inn i ønsket visning i billettutsaget vårt på Kimen Kino eller ved et av våre kinosenter i Trondheim. Velg antall gavekort og betal her.

Velg motiv ved å klikke på det gavekortet du ønsker å gi bort. Klikk her for å gå direkte til kjøp av gavekort. Fyll ut gavekortnummer og pinkode for å betale med gavekortet dette står oppgitt bak på ditt gavekort. Og finner ikke pinkode, velg kino, hvor lenge er utløpsdatoen på gavekortene. Jeg forsøker å bruke gavekort, jeg har et elektronisk gavekort på epost. Bestill på nett eller kom innom vårt billettutsalg på Prinsen Kino eller på Trondheim Torg mellom. Har du gavekort i papirform tilsendt på epost eller printet ut trenger du ikke fylle inn pinkode. Gavekortet kan benyttes direkte i Kafé Kulissen og våre billettutsalg i Trondheim. Vi tilbyr også egne firmabilletter og andre tilbud til bedriftskunder. Til nordisk film gavekort saldo slutt kommer du til nettbetaling via bankid hvor du kan betale resterende beløp.

Eller kjøp direkte i våre billettutsalg på trondheim kino gavekort saldo Prinsen. Enn så lenge kan de ikke brukes i våre billettautomater. Vennligst fyll ut kontaktskjema under, trondheim kino gavekort saldo vennligst oppgi adressen gavekortene skal sendes til.

Gavekortet kan benyttes direkte i våre billettutsalg på Prinsen, Nova, Kimen (Stjørdal på Trondheim Torg, samt på nett.Dersom du har mistet eller glemt PIN-koden, kan du få denne oppgitt ved en av våre kasser ved fremvisning av kortet.Fant du ikke svaret på det du lurte på?