flag
ornament-full-title

Ticketmaster gavekort saldo

ornament-full-title
vil du ikke motta gavekortet. Tast inn koden og klikk på pilen for å trekke gavekortets verdi fra totalbeløpet. Gavekort kan benyttes til kjøp av billetter til alle våre forestillinger, også til Trondheim Symfoniorkester på nett eller i vår luke. . Dette sendes automatisk på e-post til den som har benyttet det opprinnelige gavekortet til å kjøpe billetter. Last ned ditt e-Gavekort og merk deg gavekortnummeret og sikkerhetskoden. Enkelte kunder opplever at gavekortet har havnet i spamfilteret/søppelpost. E-Gavekort, trenger du hjelp? Opplever du kø på telefonen? Vennligst ha din ordre ID klar. Gavekort er gyldig i ett glassverk år fra kjøpsdato, men kan også benyttes som betaling for forestillinger frem i tid. . Hvis du har lagret ordrebekreftelsen, må du gjerne legge ved en kopi av denne. Misbruk før henvendelsen, hefter kjøperen/brukeren for misbruket. Hva gjør jeg hvis jeg mister gavekortet, eller at gavekortet blir ødelagt? Når du kommer til betaling, klikk "gavekort" og skriv inn ditt e-Gavekortnummeret. Angrer du kjøpet av et gavekort, kan det returneres til Eventim AS innenfor 14 dager, såfremt gavekortet er ubrukt. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Ved eventuelt restbeløp på gavekortet, utstedes det et nytt gavekort som [email protected] (PDF). Kvittering - Send forespørsel til. Hvor finner jeg gavekorthistorikken min på min Ticketmaster-profil?

Ticketmaster gavekort saldo

30 00 og lørdag ticketmaster Åpningstider, eventim AS, hvis du trenger hjelp med din bestilling ta kontakt med Voucher express på tlf. Hvordan kan jeg bestille mange gavekort til en større gruppe eller en bedrift. I feltet Gavekortkode og klikker så på oppdateringsknappen. Husk å legge ved opplysninger som gjør at vi kan identifisere deg. Nydalsveien 12A 0484 Oslo, gavekortet er gyldig i tre år fra utstedelsesdatoen. Kjøpers navn 0017, når du har valgt dine plasser og billettyper og kommet til siden for Kontroll og betaling taster du inn denne koden. Telefonnummer og ordrenummer, billettluka holder åpent hverdager fra 14 18 og helt fram mot forestillingsstart på dager med forestillinger. Du vil motta en bekreftelse på epost etter å ha kontaktet oss. Du kan angre kjøpet av gavekort ved å sende gavekortet til. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Ticketmaster gavekort saldo

Gammel Kongevej 60, gavekort ølsmaking trondheim krediterer vi beløpet ekskl, gavekortnummer. Det er absolutt mest trafikk på telefonen mellom. Telefonnummer 5sifret pinkode, vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde. Gavekortnummer, gavekortet må brukes innen et år fra kjøpsdato og kan ikke endres. Når du har sendt et gavekort til adressen ovenfor.

Har gavekortet en utløpsdato?Ved å fortsette forbi denne siden, godtar du å overholde disse betingelsene.Gavekortene selges via vår levrandør Voucher Express.