flag
ornament-full-title

Stokmarknes kino gavekort

ornament-full-title
selges også på det enkelte kjøpesenter. Selv om du for hvordan eksempel kan ta med en 6-åring på en film med 9-årsgrense, er det ikke sikkert filmen passer nettopp for ditt barn. Gir billetter direkte på telefonen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til gode filmopplevelser på Stokmarknes Kino! E-post: Rullestol og ledsager, vi har flere rullestolplasser til disposisjon på rad 1, og ber publikum være tidlig ute med bestilling/reservasjon av disse plassene. Billetter for rullestolbrukere og evt. Lokalitetene er storsalen i Hurtigrutens Hus, med 521 sitteplasser av svært god kvalitet. Send eBillett en epost med informasjon om hvilken kino/kulturhus/arrangør det gjelder, forestilling og dato, samt de 4 siste sifrene i kortnummer dersom eBillett skal sjekke billettkjøp. Besøksadresse: Richard Withs plass, Markedsgata 1 8450 Stokmarknes, postadresse: Hurtigrutens Hus Hadsel KF, Hadsel rådhus, Rådhusgata 5 8450 Stokmarknes, klikk her for å sende epost til Stokmarknes Kino). Med vårt standard gavekort følger det med konvolutt og omslag, hvor du kan skrive en personlig hilsen. Fysiske billetter kan kjøpes på billettautomat i inngangspartiet innen Kulturfabrikkens åpningstid. Mobilbrukere anbefales å laste ned ebillett app som. Velg Kulturfabrikken Sortland som sted og så er du i gang. .

Kjøp gavekort, kinosjef, det vil for den enkelte forestilling fremgå hva billettene koster og om det gis noen form for rabatt. Gavekort kjøpes her, på Kulturfabrikkens nettsider via datamaskin og i appen eBillett. På nett og i appen eBillett kan du velge om du vil lagre informasjon om ditt betalingskort i billettsystemet. Fordelen med å kjøpe gavekortet på nett er at du da kan designe et helt personlig gavekort. På nett kan du velge å motta faktura som må betales før gavekortene produseres og sendes. Ledsagerbevis må medtas når billetter hentes og ved billettkontroll på arrangement. Ketil Johnsen, maskinisterbillettører, gavekort ansatte ved kinoen, i tillegg vil du også få oversikt over dine billettkjøp på Min side når du registrerer deg. Eller sikkerhetsløsningen kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin.

Hotell Transylvania 3 2D Norsk tale.Gi bort en kinoopplevelse til noen du er glad.


Billetter kan kjøpes på eller i kinoen på automat og i kinokiosken. Kinoen drives nå av Hurtigrutens Hus Hadsel. N Men vi anbefaler deg å registrere deg med gavekort minimum epostadresse og telefonnummer slik at det er gavekort mulig å gi deg beskjed dersom noe skjer med arrangementet du kjøper billetter til.

Gavekort elkjøp epost

Vi er pålagt å bruke 3D secure for å garantere sikker betaling på nett.På barnefilmer på kino får voksne kjøpe barnebillett.Bytte kan kun gjøres ved fremmøte.