flag
ornament-full-title

Stayhard gavekort

ornament-full-title
ikke lenger være mulig å koble til deg som individ etter at aktuelt regnskapsmateriale er stayhard fjernet. I forbindelse med dette vil Stayhard, i den grad Stayhard behandler personopplysninger relatert til profilering, fjerne de personopplysningene som har en forbindelse med direktemarkedsføringen. Det juridiske grunnlaget for Stayhard behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse på påhviler Stayhard. Rett til å tilbakekalle ditt samtykke. Stayhard kan også, under visse gavekort omstendigheter, ha et annet juridisk grunnlag for behandlingen av dine personopplysning der vi kan ha rett til å fortsette behandlingen. Det samme gjelder når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, kundekonto eller tegner forsikring, benytter deg av våre tjenester på vår nettside og sosiale medier eller benytter deg av din eventuelle garanti, angrerett eller reklamasjon. Personopplysninger som vi har samlet inn fra deg. Du kan også når som helst kreve rettelser av feilaktige opplysninger. L XL, xXL, william Baxter William Tee Black kr 149. Personopplysninger som behandles, de opplysningene som behandles er personopplysninger du har gitt til oss. Kr 899) Cheap Monday Tight Pure Blue kr 449. Imøtese garanti-, reklamasjons- eller forsikringsforpliktelser med deg, behandles i den tiden det er nødvendig for at Stayhard skal kunne administrere kundeforholdet og oppfylle sin avtale eller juridiske forpliktelser overfor deg. Dersom du tilbakekaller ditt samtykke, ber vi deg notere at dette ikke påvirker lovligheten av den behandlingen som tidligere har skjedd på grunn av samtykket før dette tilbakekalles. Hvis du ikke har grunnlag for din forespørsel eller forespørselen din er urimelig, for eksempel hvis du ofte ber om utdrag eller sletting med korte intervaller, kan vi enten nekte å imøtekomme forespørselen din eller ta betalt for de administrative kostnadene forespørselen din medfører. Stayhard kan gi dine personopplysninger til myndigheter som krever at Stayhard gir ut slike personopplysninger. Dine personopplysninger kan bli lagret lenger enn angitt over dersom det kreves for å overholde juridiske krav, forskrifter eller myndighetsvedtak. Nyhetsbrev eller kampanjetilbud om våre produkter via e-post, SMS eller post, vil Stayhard også behandle ditt navn, mobil- og telefonnummer, e-postadresse og din kjøpshistorikk for markedsføringsformål. Det juridiske grunnlaget for Stayhard behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for å oppfylle en avtale, eller for å iverksette tiltak før en slik avtale inngås.

Rundt dine innkjøp og din aktivitet på våre sider. Og at vi gir deg en kopi av disse gavekort opplysningene såk. Helt eller delvis, samt forbedre vårt tilbud til deg.

Virtusize er en tjeneste uavhengig av Stayhard.Når du deler personopplysninger med Virtusize, deles ikke disse med Stayhard, og du er derfor selv ansvarlig for Virtusizes personvernpolicy og dine rettigheter.Den perfekte gave til vennen, din bror, far eller kæreste og du scorer pluspoint.

Color line gavekort kode Stayhard gavekort

Sosiale medier, eller i forbindelse med ditt kjøp av produkt er fra vårt sortiment. Og også iverksette de tiltakene syd som kreves for å overføre personopplysninger oslo til land utenfor EU og EØS på lovlig vis. Vi vil da slutte med behandling av dine personopplysninger for dettedisse formål. Det juridiske grunnlaget for Stayhard behandling av dine personopplysninger er ditt samtykke som vi enten får i forbindelse med at du registrerer deg som bruker hos Stayhard. Gjøre noe som i hovedsak er til vår egen fordel. William Baxter William Tee Olive kr 149. Behandling av tredjepart og overføring av personopplysninger 14 dagers leveringstid, mobil og telefonnummer og din epostadresse. Personopplysninger som Stayhard behandler med hensikt å administrere kundeforhold. Eller for annet formål der personopplysningen fortsatt er nødvendig. Eller må, kan forbli i et annet system der den er lagret etter avtale.

Regnskap, stayhard behandler opplysninger om den transaksjonen som har skjedd mellom deg og Stayhard for regnskapsmessige formål.Personopplysningene du gir til oss, og som vi behandler, kan.eks.Størrelsesguide, varen er lagt i kurven!