flag
ornament-full-title

Spendon gavekort hvordan bruke

ornament-full-title
deaktiveres og dermed ikke virke som betalingsmiddel i verken betalingsterminaler eller på internett. Gavekort tas kun i retur ubrukt og i intakt emballasje. SpendOn visa Gavekort kan benyttes praktisk talt hvor som helst, til hva som helst. Dersom du ikke kjenner kortnummeret eller din KundeID, og heller ikke har kjøpskvittering, kan vi av sikkerhetsmessige årsaker ikke refundere kortet). Husk da å oppgi "SpendOn visa Gavekort" i feltet "kortholders navn" (eller tilsvarende) dersom nettbutikken spør om dette i betalingsprosessen (kortdetaljer). Det kan også være at visa betalingsinfrastruktur midlertidig er nede (offline men dette skjer svært sjelden. Erstatningskort koster kr 125 som vi trekker fra saldoen i ditt kort ved utstedelse av nytt kort. Du kan i så fall kontakte vår kundeservice på, så sender vi deg et erstatningskort. Eller kanskje skal du ha et kort selv?

Saldo SpendOn visa Gavekort, andre firma gavekort city syd og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne. SpendOn visa Gavekort er et upersonlig kort. Men SpendOn visa Gavekort kan også benyttes uten PIN. Kortet kan kun benyttes til varekjøp i fysisk handel eller internett som er registrert som Visa brukersted. Reisekass" hvor vi ikke kjenner identiteten til mottaker av kortet. Valentine og jul er utmerkede anledninger i privat sammenheng. Kortets utløpstid er printet på kortets fremside og er minimum 12 måneder fra salgsdato. Kan jeg lade kortet på nytt etter at jeg har brukt det opp.

SpendOn visa Gavekort kan brukes på 25 millioner brukersteder verden rundt, i butikker og på internett.Du kan også bruke kortet til å handle på internett.

Spendon gavekort hvordan bruke: Få gratis krem fra ole henriksen

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple. Alle SpendOn visa Gavekort med utløp fra og med 112014 eller senere har PINkode. De 5 siste transaksjoner er kun tilgjengelig på vår SMS tjeneste. Eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple. Hvordan sjekker jeg transaksjonene på kortet. Jeg har mistet kortet, klikk her for å kontakte oss. Du skal benytte" kontakt oss 25 millioner spendon brukersteder se, ta vare på kvitteringen for evt retur eller spørsmål. Send spendon kodeord spendon mellomrom etterfulgt av de 8 siste sifrene av kortnummeret til 2258. I feltet for kortholders navn, men vi anbefaler at mottaker ikke er yngre enn.