flag
ornament-full-title

Sms fra gavekort

ornament-full-title
er svindlernes hensikter? Vi tror ikke det kan skje noe ved at man har trykket inn på linken, så lenge man ikke har gitt fra seg personlig informasjon. Denne e-posten er ikke sendt ut av Shell, og vi anbefaler å slette den. Dersom den ikke har noe med kiwi å gjøre, eller den er utenlandsk (ikke slutter med.no) bør man absolutt være skeptisk. Vi jobber nå med å rapportere disse svindelforsøkene til rette instanser. Nettavisen: Møbelkjeden fra Ikea er nok en gang utsatt for svindel(forsøk). Vi har blitt gjort oppmerksom på falske e-poster hvor avsenderen utgir seg for å være Shell. Så må du klikke deg videre eller like og svindelen er i gang. Jeg har tastet inn kortnummer, hva gjør jeg? Denne utsendelsen med svindelforsøk på SMS har ikke sammenheng med våre kunderegistre, da den også har blitt sendt til mange som ikke er medlem hos oss. Da hadde Coop bekreftet at det er svindel. Her blir du gratulerert med at du har vunnet et gavekort hos Shell, på gratis drivstoff i seks måneder. 3 ting som kan tyde på at e-posten du får er spam. Identitetstyveri, det er forresten ikke første gang bilister har blitt forsøkt svindlet på denne måten. De vi har mottatt er med gavekort på 5000. Dersom du har klikket på lenken og avslørt dine kortdetaljer, ta kontakt med banken din. Det var ikke tilfelle, og begge "konkurransene" ble stengt etter relativt kort tid. Vår sikkerhetsavdeling, i samarbeid med vår juridiske avdeling, har iverksatt fra tiltak for å identifisere hvem som står bak meldingene. Du finner flere opplysninger på følgende nettsted: XXX.

Sms fra gavekort

Eller oppgi personlig informasjon, disse kan løses inn i hvilken som helst butikk i hele landet. Et tips er å se på nettadressen og epostadressen. Slett mailen, vær obs på mistenkelige mastercard gavekort pin epostadresser, dette for få svindelen til å virke mer troverdig og følgelig at mottaker derfor tror at meldinglink kommer fra en trygg avsender. Om du bes legge igjen opplysninger om deg selv eller kontoen din. Man risikerer også å bli bombardert med reklame og meldinger i etterkant. Dette er ren svindel, de som sender ut slike meldinger kan ha ulik motivasjon.

E-poster og, sMS som lokker med gavekort.000 kroner, er ikke fra, kiwi.De falske tilbudene kommer gjerne i form av e-poster, tekstmeldinger eller via sosiale medier.


Vi har fått melding om at flere har mottatt useriøse mailer av denne typen. Dette er et svindelforsøk sendt ut fra ukjente kilder. Og understreker at det ikke er kiwi som står bak disse. Ifølge Alisøy ser det ut som at det er Coop som er avsender av SMSen. Anbefaler å slette eposten, hvor det står at møbelkjeden sms fra gavekort skal dele.

I beste fall blir brukerne bare lurt, i verste fall kan det handle om identitetstyverier.Falske konkurranser på Facebook er for øvrig slett ikke noe nytt.Dette svindelforsøket har ingen kobling til våre kunderegistre eller SMS-utsendelser, da flere som ikke er kunder hos oss også har mottatt SMS.