flag
ornament-full-title

Sjekke saldo gavekort vinmonopolet

ornament-full-title
Gavekortet har norgesgruppen ett års gyldighet fra ladedato. Du kan også sjekke saldoen på automaten eller ved å trykke her: Sjekk Saldo. Da kommer gjeldende verdi på gavekortet opp. Vi selger gavekort i Informasjonen på våre senter. Det tilkommer et gebyr. Gavekortene kan gis ved sma eller store anledninger som for eksempel bryllupsgave, gave til fødselsdag, julegave eller presang til en egnet begivenhet. Kortet kan lades med valgfritt beløp fra. Ønsker du a kjøpe sentergavekort pa Rortunet til dine ansatte, sa gir vi deg muligheten til fakturering. Se på det enkelte senter for mer informasjon om hvor gavekort kan kjøpes. Sjekk DIN saldo HER, tast inn hele kortnummeret (19 siffer) som står på baksiden av gavekortet, og deretter de fem tegn som vises under. Du kan bestille gavekort via Kundesenteret eller i nettbutikken. Her kan du sjekke hvor mye penger som er igjen på gavekortet. Skriv inn hele kort nummeret for å sjekke saldo. Kortet har 1 års varighet. Vinmonopolet og Posten har interne restriksjoner som gjør at våre gavekort ikke kan benyttes der. Hvor kan jeg få sjekket saldoen på gavekortet? Gavekort er den idéelle løsningen til den som har alt, eller til den som det er litt. Kortet kan benyttes i alle butikker på CC Gjøvik, CC Hamar og CC Mart n (unntatt Vinmonopolet). Saldo på gavekortet kan sjekkes her: Saldo gavekort. Med unntak av Vinmonopolet, Matkroken, Samsonite og noen utvalgte butikker i Food.

Sjekk saldo, kortet kan gavekort opplevelser bergen ikke innløses i kontanter. Innenfor beløpet som står på kortet. Og de kan selv velge ut den perfekte gaven fra deg.

På gavekortautomater, saldo på kortet kan leses av gavekort i de fleste betalingsterminaler på sentrene. Dette er gavekort fra Rortunet, bestill gavekort, kortet har en varighet. Gavekortene produseres lokalt og klargjøres raskest mulig etter ditt ønske. Unntatt Vinmonopolet som har egne gavekort. Ved kjøp av gavekort fra nettet aksepteres Visa. Du finner gavekortautomaten ved siden av trappen på torget. Trenger du hjelp så ta kontakt med en av oss som jobber på senteret. Eller til den som det er litt vanskelig å kjøpe til. Gavekort er den idéelle løsningen til den som har alt.