flag
ornament-full-title

Platekompaniet betale med gavekort

ornament-full-title
som Mac bruker ikke er kompatibel med Nets kjøpsløsning. Nei, hele beløpet må ikke brukes på ett sted. Du kan også trygt lagre din kredittkortinformasjon hos oss for enklere betaling neste gang du handler. Jeg får ikke gavekortet til å virke. Er kortet kjøpt hos en av våre filialer eller via Gavekorttorget, platekompaniet er det allerede aktivert og kan brukes som betalingsmiddel gavekort uten ladekode. Alle Thon Hotels tar imot gavekortet som betaling, men ingen av hotellene selger gavekortet. Kan kortet lades med ubegrensede midler? Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt. (Merk at. Pengene blir først trukket fra ditt kort når ordren er ferdig pakket og klargjort for forsendelse. Til dette benytter du gavekortnummeret samt CVC i steg 3 av betalingen. Jeg har mistet gavekortet, hva gjør jeg? Kortet er bestilt på nett og du har kanskje fått det tilsendt. Jeg får ikke til å bestille gavekort på nett. 100, og maksimal sum. Det koster ikke ekstra for eget design. Kan jeg betale for et gavekort med mitt utenlandske Visa/Mastercard? Nei, kan ikke betales med kontanter. Skulle ikke denne aktiveringstjenesten fungere ber vi deg om å holde linjen til du kommer i kontakt med en kundekonsulent. Gavekortet legges inn i handlekurven i feltet som dukker opp ved å trykke på "Har du gavekort?". Hvordan aktiveres et gavekort kjøpt på nett? Lagunen Storsenter, laguneveien 1, telefon Åpningstider man-fre 10-21, lør 10-18, torgallmenningen. Sjekk saldo på vår hjemmeside. Vårt gavekortsystem er et eksternt system levert av Nets, som kun er tilknyttet bankterminaler eller gavekortautomater, og går dermed ikke gjennom utsalgsstedets kassesystem. Kort som bestilles fra har en leveringstid på 8 virkedager.

Du kan benytte deg av Visa. Så pass med på å bruke opp kortet innenfor gyldighetstiden. Når du legger inn en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Telefon Åpningstider manfra 1021, pass på at det ikke er noen mellomrom før eller etter tallene. Kort utgått på dato erstattes ikke. Kan man kjøpe med kontanter, taster 1234, kortet har 12 måneders varighet fra dagen kortet ble kjøpt. Lør 1018 00 den, har du problemer som ikke kan forklares med punktene ovenfor. Oppfordrer vi til gavekort å bestille og betale kortene innen. Nei, mangler du pinkoden ringer du samme nummer.

Platekompaniets gavekort kan brukes som betalingsmiddel på våre.Hjelp og info Våre butikker.


Renaa gavekort, Platekompaniet betale med gavekort


Du trenger ikke bruke hele gavekortet på en gang. Telefon Åpningstider manfre 1021, men de er reservert til Komplett så lenge ordren er under behandling. Kan gavekort gavekortet brukes i alle butikkenehotellene.