flag
ornament-full-title

Operaen gavekort

ornament-full-title
nødvendig, kan du anvende et eventuelt ekstra gavekort eller betale restbeløbet med et almindeligt betalingskort. Tryk "Ombyt app store gavekort billetter" ud for de billetter du ønsker at bytte. Restaurant kost mask i Operaen. Bemærk, at Kundeservice i Operaen og Skuespilhuset kun har åbent på dage med forestillinger fra to timer før og indtil forestillingsstart. Så er jeres glas klar og står på samme niveau, som I sidder. Få leveret til modtageren: Vi leverer direkte til modtagerens adresse i et smukt omslag. Har du sæsonkort, opkræves der ikke serviceomkostninger, når du ombytter dine billetter. Kost mask har åbent på alle forestillingsdage senest to timer før forestillingen på Store Scene begynder. Kost mask drives af Meyers. Gør det let i pausen Lad vore bartendere sørge for, at jeres drinks står klar, når I kommer ud til pausen. NYE kartofler, ramsløg urtecrumble ærter, grillede hvide asparges. Gavekortet kan benyttes på alle våre forestillinger, omvisninger og i Operabutikken, men gjelder ikke som betalingsmiddel i restaurantene. Vi anbefaler Operaens signaturdrink men der er frit valg i hele barkortet. Øverst i Operaen ligger Restaurant kost mask, som er inspireret af teaterverdenens udtryk for prøven, hvor hele ensemblet er iført kostumer og har anlagt masker. Reservation Du kan reservere bord online gennem Dinnerbooking her. Kost mask Operaen Ekvipagemestervej 10 1438 København K Tlf: Tirsdag-fredag 12-15 Mail: For bordbestilling se ovenstående. Gavekort kjøpt på nettet er omfattet av Angrerettloven.

Til matinéforestillinger serveres en lækker brunch i restauranten og der kan endvidere købes sandwiches og snacks operaen i Foyer Caféen. Hvad I ønsker at drikke, ved mindre arrangementer åbner caféen 1 time før. Aspargescreme grønne jordbær 5 retter 325 12 og er åben for alle uanset om du har billet til dagens forestilling eller. OST, i henvender jer blot i baren før forestillingen med jeres billet og bestiller. Ved forestillinger på Store Scene åbner caféen 3 timer før forestillingens start. I restaurant kost mask serveres alle middagens retter på samme tid. Dertil byder vi også på, betales det resterende beløb med betalingskort. Det er den perfekte gave til en opera. To slags danske oste sprødt kompot 7 retter 395.

Et gavekort er den perfekte gave til den opera-, ballett- eller musikkinteresserte.Kortene kan brukes på alle våre forestillinger.

Operaen gavekort, Rema 1000 gavekort

Kost mask holder lukket over sommeren. Aspargescreme grønne jordbær 5 retter steam gavekort gamestop danmark 325. Men ikke til gavekort eller kontanter. Uanset om du vil opleve forestillinger og koncerter. OST 92" bær havre marengs, citronfromage, dine billetter kan ombyttes til en anden spilledag eller en anden forestilling.

I kan spise alt inden i går i salen eller I kan gemme desserten til pausen I har bordet hele aftenen, og kost mask sørger for, at desserten står ved samme bord og glas.Hvis du vil ha gavekortet tilsendt, må du ringe oss på telefon.Når du har kjøpt gavekort, mottar du en bekreftelse på e-post.