flag
ornament-full-title

Obos kjøpesenter gavekort automat

ornament-full-title
kan enkelt kjøpe dette på vår automat utenfor Jack Jones på plan. Tapte gavekort erstattes ikke. Hvor kan gavekortet brukes? Du kan bruke kortet i alle våre. Vårt gavekortet kan brukes i over 5000 butikker, på nesten 100 kjøpesentre og over 60 hoteller i hele Norge. Gjør gavekortet personlig ved å bruke egne bilder. Får du kjøpt både på nett og på våre kjøpesenter. Gjør gavekortet personlig ved å bruke egne bilder eller pakk det inn på en kreativ måte. Løsningen er ganske enkelt et gavekort fra De Historiske. Herreidretten, gjennom, oBOS -ligaen og ere herrelag i fotball, tar nok. Gavekortene kan du kjøpe i våre automater på senterne.

Obos kjøpesenter gavekort automat

Kan til brukes i 5000 butikker på nesten 100 kjøpesentre og på 60 hoteller. Disse finner du ved Ski kjøpe Renseri rett bak Kundeservice utgangen til. Ditt gavekort kan benyttes i alle butikkene. Les mer om bildemulighetene du har her. Med vårt standard gavekort følger det med konvolutt og omslag. Bestill gavekortet på nett og du får det tilsendt i posten innen 8 virkedager.


Obos kjøpesenter gavekort automat

Hvor kan gavekortet brukes, kun bankkort I tillegg har vi tre gavekortautomater på senteret. Får du kjøpt både på nett og på våre kjøpesenter. Der konfirmanten selv kan velge hva gavekortet skal brukes til. Kortet kan du kjøpe på nett her. Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar betaling med bankkortkreditkort Mastercard Visa ved kjøp av våre elektroniske gavekort. Om gavekortet er et av markedets jensen mest anvendelige gavekort og kan brukes på alt fra dagligvare gavekort til hotellovernattinger over hele landet.

Kjøp gavekort på senter, gavekortet selges også på det enkelte kjøpesenter.Det er ingen angrett på kjøpte gavekort og de kan heller ikke byttes i kontanter.