flag
ornament-full-title

Norwegian gavekort

ornament-full-title
betales i sin helhed umiddelbart før levering og leveres elektronisk som et PDF dokument til Køber via e-mail. Disse aftalevilkår er underlagt norsk ret og eventuelle tvister skal bringes in for Asker og Bærum Tingrett. Kjøper av gavekort står fritt til å velge beløp på gavekortet. Mottaker av gavekort må være eller bli medlem av Norwegian Reward for å kunne benytte seg av verdien i gavekortet som består av valgfrie flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos Norwegian. Gavekortet kan ikke innløses før 72 timer etter kjøpstidspunkt. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter, og poengene er gyldig i inneværende år 1 år fra kjøpstidspunkt. Et barna gavekort pålydende.000 CashPoints vil således svare til.000 norske kroner. Eventuelle reklamationer eller krav som er knyttet til de tjenester som Modageren har benyttet gavekortet til er underlagt de regler og tvistløsninger som gælder for sådanne tjenester. Ungdomsbilletter, alle unge mellem 12-25 år flyver til ekstra lave priser i Danmark og Skandinavien. Det opptjenes ikke CashPoints på kjøp hos Norwegian på de tjenestene man velger å betale med CashPoints. Selger påtar seg ikke noe ansvar i forbindelse med gavekort som av ulike årsaker ikke lar seg benytte. Kjøper er selv ansvarlig for at oppgitt e-post er korrekt og er også ansvarlig for at Mottager lovlig kan benytte gavekortet. Et gavekort pålydende.000 CashPoints vil således tilsvare.000 norske kroner. Aktiver tilgjengelighetsmodus for en best mulig opplevelse på nettsidene våre. Kjøp av gavekort for bruk i næringsøyemed er ikke tillatt. Mottaker må innløse gavekortet hos Norwegian Reward ( m/redeem ) for å få CashPoints tilgjengelige i sin Norwegian-profil. Brudd på dette punktet medfører sletting av den aktuelle Rewardkonto uten forvarsel. Mottaker: Den som Kjøper velger å gi gavekortet videre til, eventuelt Kjøper selv dersom gavekortet ikke blir gitt videre. Sælger påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med gavekort som af forskellige årsager ikke lader sig benytte. Du kan gøre krav på manglende CashPoints op til 30 dage efter afrejse. Et gavekort pålydende 1 000 CashPoints vil således tilsvare 1 000 norske kroner. Medlemskab kræver oprettelse af profil og er gratis. Verdien på Gavekort er i Norwegian Rewards valuta, CashPoints. Beløbet på gavekortet er opgivet i antal CashPoints som svarer til det samme antal norske kroner.

Norwegian gavekort. Color line gavekort kode

Norwegian Air Shuttle, disse aftalevilkår er underlagt norsk ret og eventuelle tvister skal bringes for retten I Bærum Tingsret. Gavekortet kan benyttes til hel eller delvis betaling af flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos flyselskabet Norwegian. I flyet," det kreves ikke medlemskap i Norwegian Reward for å norwegian kjøpe gavekort. Det står Norwegian frit for at ændre vilkårene for køb og brug af gavekort. Modtager af gavekort må være eller blive medlem af Norwegian Reward for at kunne benytte sig af værdien på gavekortet som består af valgfrie flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos Norwegian 1330 Fornebu, selger, administrer din booking, kjøper Den som betaler gavekortet hos Norwegian Reward. Norwegian står fritt til å endre vilkårene for kjøp og bruk av gavekort. Gavekortet kan benyttes til hel eller delvis betaling av flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos flyselskapet Norwegian. Køber er selv ansvarlig for at opgive korrekt email og er også ansvarlig for at Modtager lovlig kan benytte gavekortet. I lufthavnen, for å kjøpe flybilletter hos Norwegian med gavekortet må Mottaker deretter logge seg inn på for å bestille flybilletter gjennom sin norwegian Norwegianprofil.

Gavekort behøver ikke at dække hele flybillettens pris.De kan også anvendes til delvis betaling.De kan faktisk også bruges til massevis af andre Norwegian-services såsom sædereservationer, indchecket bagage og forudbestilte måltider om bord.

Gavekort storsenter Norwegian gavekort

Beløpet i gavekortet er oppgitt i antall CashPoints som gavekort tilsvarer det samme antall norske kroner. Selgers hovedaktivitet er knyttet til flyreiser og selskapet er underlagt offentlige godkjenningsordninger i henhold til luftfartsloven. Køber tjener ikke CashPoints på køb af gavekort. Der optjenes ikke CashPoints på køb hos Norwegian på de tjenester man vælger at betale med CashPoints. Og Køber samtykker i at denne aftale opfyldes fra begge parter sådan at reglerne om fortrydelsesret ved fjernsalg af finansielle tjenester ikke kommer til anvendelse. Eventuelt Køber selv hvis gavekortet ikke bliver givet videre. Kjøper kan ikke benytte CashPoints til å kjøpe gavekort. Disse avtalevilkår er underlagt norsk rett og eventuelle tvister skal bringes inn for Asker og Bærum Tingrett. Selger påtar seg ikke noe ansvar for stjålet. Der kræves ikke medlemskab i Norwegian Reward for at købe gavekortet.

Eventuelle reklamasjoner eller krav som er knyttet til de tjenester som Mottageren har benyttet gavekortet til er underlagt de regler og tvistløsninger som gjelder for slike tjenester.Kjøper: Den som betaler gavekortet hos Norwegian Reward.