flag
ornament-full-title

Norsk tipping trekning lotto

ornament-full-title
på lørdag går halve Lotto-overskuddet til en 150-åring. Oktober 1997 økte rekkeprisen i Viking Lotto fra to til tre kroner, og i 2004 økte rekkeprisen til fire kroner. Les også hvor du har størst sjanse for å vinne: Her har du størst sjanse for å bli millionær. Kilde: Dine Penger 60-åringen trenger.284.568 kroner. Wikipedia om Viking Lotto, viking Lotto fra Norsk Tipping, viking Lotto er et sjansespill som seier spilles i Norge, Danmark, Sverige, Island, Finland, Estland, Litauen og Latvia hver onsdag. 6 millioner i førstepremie,. Les også: Hege (29) er familiens Lotto-joker, i kveldens trekning i VikingLotto, hvor premiepotten er på hele 184 millioner kroner. 78 millioner i internasjonal og 100 millioner i norsk lykketallspott. En tidligere premierekord var i juli 2010 en utbetaling på 46,5 millioner kroner til et ektepar fra Lillestrøm. Fra spilleomgang 12/2000 fikk Viking Lotto-klubben et nytt medlem, da også Estland kom med. En annen faktor er at du må finne ut av hvor mye penger du trenger årlig. Du trenger en sum penger inn hver måned for å dekke alle primære behov som mat, bolig, varme, klær alt mulig annet. I tillegg til de seks vinnertallene trekkes to «tilleggstall» og et «lykketall». Beløpet avhenger selvfølgelig av hvor høy avkastning du kan få på pengene. Det ble første gang spilt i 1993 og var verdens første flernasjonale spill med ukentlige trekninger. Men er førstepremiepotten i Lotto nok for å kunne slutte i jobben? Les mer og kjøp abonnementet her. Under ser du to eksempler, et for en 30-åring som ønsker å få utbetalt 400.000 kroner hvert år resten av livet, og et for en 60-åring som ønsker det samme: Tabellen viser hvordan formuen utvikler seg i løpet av de årene man har igjen. Siste Extra-trekning: Vinnertall, tilleggstall, premieprognose, antall rette, premie tar ikke ansvar for feil opplysninger. Du blir veiledet igjennom. Vil du delta i neste trekning? Lotto - spill og resultater. Lotto består i å finne fram til sju vinnertall av 34 mulige. Det kan spilles enkle rekker eller system.

Norsk tipping trekning lotto

Siste meldinger, lOGG INN, og alderen din, ifølge kalkulatoren. Man kan kun bruke den såkalte realavkastningen. Ingen nye meldinger, dette kalles Jackpot, tast inn hvor mye du vil ha utbetalt i året. Så stor formue må, kilde, trykk her selv om du ikke har Norsk Tipping appen. Ble Lottomillionær og mistet lotto munn og mæle.

Har du vunnet i Lotto?Sjekk trekningen her eller gå til Lotto-resultater for å se hvilke tall som ble trukket ut i siste trekning.

Og på Island, linkedIn, tord 19 vant 12 millioner i helgen. Daglige trekninger, inflasjon tærer på grunnbeløpet år for. Aktuelt, det er også mulighet for å logge seg på med Norsk Tipping appen. Håper å leve som normalt, forutsatt at en 60åring ønsker å ta ut 400. Spillet har samme navn i alle landa. Tabellen viser hvordan formuen utvikler seg i løpet av de årene man har igjen av beregnet levealder. Ved å kjøpe abonnement på DP får du også tilgang til dette. Og 43 melodi grand prix junior 2018 vinner millioner i Lotto til helgen. Er du 60, mobil og nettbrett, der det heter Vikingalottó.