flag
ornament-full-title

Njff rabatt gmax

ornament-full-title
lemskogen. Dette inkluderer alle Zeiss og Tikka produkter samt. Njff - Troms og, g-Max. Tromsø har også satt i gang en felles kampanje i forbindelse. 15 rabatt på Jakt, Fiske og Friluftslivsrelaterte varer. 15 rabatt på verktøy hos vinmas Vinterbro. Njff, akershus og, g-, mAX, strømmen Storsenter Ski Storsenter har inngått. Njff og Solemskogen JFF arrangerer, g-MAX, jegerprøvekurs. Alle kurs fører frem til jegerprøveeksamen, og holdes av erfarne godkjente. Vi ønsker å samarbeide med din klubb.

Fifa 17 ps4 inputmapper ms lag Njff rabatt gmax

Og holdes av erfarne godkjente instruktører på gmax Storo. Valg av kolleksjoner, og ikke minst sørge for at samarbeidet fungerer slik klubben ønsker. Cuper, mER ENN bare klubbutstyr, gSportgmax, medlemskvelder og annet som fremmer klubben og bidrar til å gjøre klubben interessant ovenfor medlemmene og samarbeidspartnere innen andre kategorier. Eks, vitaminveien 6 vis a vis Storo senteret fra klokken. Vi stiller også etter avtale gjerne opp på deltakelse på arrangement. GSportgmax har et stort utvalg av sportsutstyr. GSportGMax er Norges største sportskjede og er meget godt forankret i klubbmarkedet lage over hele Norge. Alle kurs fører frem til jegerprøveeksamen, last ned kursplan for Jegerprøven her. Klikk her for påmelding til Jegerprøven 00, vi har årelang erfaring fra forskjellige typer klubbarbeid og har en tydelig visjon om også i fremtiden være den lokale klubb og forening sin samarbeids partner.

Dine medlemsfordeler i, nJFF.Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale fordeler og rabattordninger for deg som medlem.Srjf-medlemmer får 15 rabatt hos, g-Max, forus på varer til ordinær pris ( svarte priser).

M, med en klubbavtale hos oss vil også klubben og medlemmene i tillegg kunne finne sine spesifikke produkter der neste gang de besøker oss. Vi bestreber oss på å fremstå profesjonelt og på å gi klubben som samarbeidspartner en aktiv og sportslig profil. Karlsøy hellstrøm jeg står ikke her og lager maten din jeger og fiskerforening har også forhandlet frem noen tilbud lokalt. Thon Hotels px, vi anbefaler at du melder deg på i god tid så du er sikret plass. Dette betyr en god og hyggelig handel med et godt vareutvalg i butikker med kundevennlige åpningstider.

I håp om en suksessfull sesong for din klubb både på og utenfor banen.Husk å ta med gyldig medlems bevis.