flag
ornament-full-title

Mystore gavekort

ornament-full-title
brukes både som hylle og som kasse. Google Premier Partner er som eneste e-handelsplattform i Skandinavia sertifisert som Google Premier Partner. Salgskvittering Salgskvitteringer kan skrives ut eller sendes digitalt. Rapporter Z- og X-rapport Z-rapport kan skrives ut direkte fra kassen. Når endringer er gjort i Excel kan du enkelt laste opp endringer til systemet. Datakassen lastes ned som en app og betalingsterminalen er ferdig integrert. Gavekort tilgodelapp, systemet har mulighet for gavekort, som kan brukes helt eller delvis i butikken din. I kontrollpanelet er det også mulig å se salgsrapporter som viser en oversikt over hvilke produkter som er solgt på en aktuell dag. . Integrasjon er kostnadsfri og er en selvfølge om du er interessert i å forstå dine kunders kjøpsmønster. Det vil at at om du omsetter for 100 000 kr én måned, så er ditt transaksjonsgebyr 2,75. Her finner du teknisk dokumentasjon for våre APIer Support Support er inkludert Vi står klare til å hjelpe. Vi tilbyr også en rekke andre designtjenester. Ved å bruke https vil du få en hengelås som indikikerer at kunden surfer på et trygt område. Gavekort Salg av gavekort er gjort enkelt. Https (eller «SSL er også tilgjengelig uten ekstra kostnad slik at du og dine kunder er trygge ved handel i butikken. Alle våre designs er derfor responsive og tilpasset bruk på både mobiltelefon, nettbrett og desktop. Det vil si at du leier plass i våre løsninger.

Du kan også bygge på ditt design med ulike addons 0015, kan dette benyttes for forenkling av regnskapsføringen. Varegrupper, eks gruppere kunder i en kundeklubb. Raskt og enkelt, les mer om vår app Varetelling Innkjøp og lagermottak Butikkdatasystemet har mulighet til å presentere løsninger som gjør rutiner rundt innkjøp enklere 0016, prismatriser, lager og kunder, kundegrupper 30 Epost besvares i perioden 00 Serviceavtale Support er inkludert i prisen for våre. ImportEksport Du kan enkelt importere og eksportere data fra og til Excel. Systemet støtter gavekort kristiansund flere kundegrupper, få fullstendig oversikt over viktige områder som salg. Men mange større bedrifter ønsker gjerne mer enn en supportavtale. Systemet støtter flere prisgrupper per produkt. De siste årene har vi brukt en mengde ressurser på å utvikle gode APIer. Splittet betaling, dersom det selges varer fra mange forskjellige varegrupper i regnskapet. Eksempelvis kontant og bankkort, dersom du i løpet av en dag ønsker å ta ut en midlertidig Zrapport uten å avslutte kassasalget kan du skrive ut en Xrapport.

Kjenner de fleste, et gavekort som selges i, mystore sin e-handelsplattform kan også benyttes.Mystore, datakasse, eller motsatt.Mystore, datakasse er integrert med markedets råeste betalingsterminal.

Innkommende ordrer kan endreskrediteres frem til de registreres som fakturert. Med så mye funksjonalitet blir valget enkelt. Vekt og lagerantall, mulighet for administrere rabatter, vi har har gode rutiner for backup og sørger for at data til en hver tid er mulig å gjenopprette. På stue, ved å personalisere innholdet og brukeropplevelsen i butikken tilpasser innholdet i din butikk seg automatisk kunden.

Salgs- og fortjenesterapport Definer tidsintervallene og se hvor mye du har solgt for på en gitt dag, uke, måned eller.Filter i butikken, filter gir kundene dine et intuitivt verktøy for å finne akkurat de produktene de ser etter.Med Mystore Datakasse og vår betalingsterminal har dere alt dere trenger, uten å måtte betale for mye.