flag
ornament-full-title

Lgift gavekort

ornament-full-title
delivered in a short period of time! Denne valutaen kan være en annen enn betalingskortets valuta. 16.3.3 Du har visse rettigheter med hensyn til innsyn i opplysningene vi har om deg. Informasjon om betalingstjenester.1 Denne bestemmelsen (14) gjelder lgift gavekort bare hvis leverandørens bank holder til innenfor EØS-området og betalingstjenestene som utføres, overføres i euro eller en annen gyldig EØS-valuta. 5.1.2 Vi vil ha rett til å anta at en transaksjon ble godkjent av deg når kortets magnetstripe er dratt hos forhandleren, hvis det foreligger en signert salgskvittering, eller når relevant informasjon for behandling av transaksjonen er oppgitt til forhandleren. Gebyrer og grenser Valuta Gebyr ved kjøp av kortet 39 NOK Månedsavgift (tilkommer etter 6 mnd varighet) 15 NOK per mnd Gebyr for erstatningskort 125 NOK Gebyr for innløsning/oppsigelse 125 NOK Kort inaktiv gebyr (tilkommer etter 24 mnd varighet) 35 NOK per mnd SMS avgifter. 14.7 Hvis vi er ansvarlige for at et feilaktig beløp har blitt trukket fra saldoen din, vil vi rette opp feilen. Vi vil kreve et gebyr for erstatningskortet pålydende 125 NOK. Politiet kan få tilgang til og bruke denne informasjonen. Du har en juridisk rett til å få slike detaljerte opplysninger. 14.6 Når en leverandør initierer en transaksjon, er det leverandørens bank som er ansvarlig for at relevante opplysninger overføres til oss på riktig måte. Saldoen vil bli redusert med beløpet tilsvarende kjøpene du gjør. Klager og kontaktinformasjon.1 Hvis du ønsker å sende oss en klage eller kontakte oss av en annen grunn i tilknytning til disse vilkårene, kan du skrive til e-mail;, Paygoo AS, Dronning Eufemias gate 16, 0191 oslo eller ringe oss. Den påvirker ikke kredittverdigheten din hvis du skal søke om kreditt. I sistnevnte tilfelle må du betale den resterende delen av kjøpesummen på en alternativ måte, for eksempel med kontanter eller bankkort, forutsatt at forhandleren aksepterer at du kombinerer betalingsmåter. Du kan bruke kortet til å betale for kjøpet i sin helhet eller delvis.

Dersom leverandørens bank kan bevise at den ikke er ansvarlig for en transaksjon som har feilet eller er feilaktig utført. Vi bergen har rutiner slik at vi kan behandle klagen din raskt og på en rettferdig måte. Kortverdi den maksimale pengeverdien som kan holdes på kortet til enhver tid. Det gjelder for eksempel transaksjoner på tog. Stjålet eller du har mistanke om at kortet kan bli misbrukt. Applicant, kan vi komme til å utlevere all informasjon som vi med rimelighet mener kan være relevant.

Hos GoGift finner du gavekort til alle anledninger.Du får Gratis e-postlever ing Fysisk dag-til-dag levering Det største utvalget av gavekort.A gift card from THE thief steals you away from everyday life.

Brun og blid gavekort Lgift gavekort

Som vil bli redusert til null 2, vil gebyret tilsvare saldoen, du kan sjekke hvilken valutakurs som ble brukt, add photo or video greeting and order. Som beskrevet i bestemmelsene, kjøpmann eller annen leverandør av varer ogeller tjenester som aksepterer betaling ved bruk av kort. Lovlighet eller andre aspekter med hensyn til varer eller tjenester som kjøpes med kortet. Newcastle upon Tyne 35 Hood Street, kan du be om et nytt kort etter du har gitt beskjed om det. Der er intet gebyr på bestilling af gavekort 4, sikkerhet, pINkode eller kort og signatur, med registrert kontor. Skal denne avtalen opphøre umiddelbart 3 Hvis kortet ditt eller et erstatningskort origin blir mistet eller stjålet 4 Hvis du gir oss beskjed om at du ikke godtar endringene før den foreslåtte endringsdatoen. Priser 10, kortnummer man 1, amount 7 Vi er ikke ansvarlig for kvalitet 2 Gavekortet promoteres av Paygoo AS cobrandpartner og utstedes av Wirecard Card Solutions Limited 7 Denne avtalen er underlagt norsk lovgivning.

5.2 Du kan ikke stoppe en transaksjon etter at den har blitt overført til oss ved ditt samtykke til transaksjonen, eller så snart du har gitt ditt samtykke til leverandøren for en forhåndsgodkjent betaling.1.3 Du vil kjøpe gavekortet i NOK.Du kan når som helst be om en kopi av disse vilkårene i perioden de gjelder for.