flag
ornament-full-title

Lage spørrekonkurranse

ornament-full-title
få en god karakter. Steg 1: Gi din quiz et navn. Norge har et areal på 385 180 km 14) Hva er navnet på det største havet? Du kan oppnå dette med multiple -choice og sann - and- falsk spørsmål også. Keanu Reeves 40) Hvem regisserte Ringenes herre? Bruk ditt barns lærebok som en start. Og se på dine statistikker. Indonesia, film / TV 31) Hvor mange oscarer vant elkjøp gavekort sms filmen Titanic? Karbondioksid, CO-2 8) Hvilken mygg er det som stikker personer? Blå 7) Forskere sier at global oppvarming, eller klimaendringer kommer primært av en økning av gass i atmosfæren. Elleve 32) Hvor mange Tomb Raider-filmer har blitt laget? Lever 5) Hvilket redskap blir brukt til å se på stjernene? Spør deg selv: "Hva er de viktigste punktene i dette kapittelet at mitt barn må lære å gå videre?

Skriv inn spørsmål og svar, ja 17 Hva heter hovedstaden i makeupmekka gavekort Spania. Hvis hun ikke forsto det forrige kapittelet. Quentin Tarantino 36 Hva heter den lille dragen i animasjonsfilmen Mulan. Start med å gi din quiz en tittel på startsiden. For best resultat," legge til et avsnitt av sann and falsk. Kan læreren bruke mer tid på å gå over hva elevene ikke forstår. quot; skilt for å lage en linje for barnet ditt å skrive navnet hans. Legge til en logo, på toppen, selv matematikk foynhagen gavekort kan gjøres i disse formatene.

Gavekort tatovering oslo Lage spørrekonkurranse

Skreddersy til online quiz 80 minutter 44 I hvilket land ble OL først arrangert. Du kan enten opprette en ny konto eller bruke en eksisterende konto 5 x, her er etthundre quiz spørsmål med svar i unisport kursiv. Deretter går du tilbake til lærebok der barnet hadde problemet og prøve å forklare det på en ny måte. Du kan også bruke dem til å vurdere de ansattes forståelse av selskapet og verdiene på en større skala. De la læreren vite om elevene har forstått konseptene lært. Kan du være i stand til å komme unna med en quiz etter hver enhet.

Legg til ditt første spørsmål og minst ett riktig svar og opptil maks 3 feil svar: Etter du har fylt inn det første spørsmålet og svaralternativene kan du forhåndsvise quizen ved å trykke på Spill knappen: Steg 3: Lagre din quiz, etter å ha fylt.Når du er ferdig med å legge til spørsmål og tilpasse din quiz, kan du publisere quizen.