flag
ornament-full-title

Lage pom poms

ornament-full-title
teip. Lag volumet i lag pom pomene. De kan lages i alle mulige farger og størrelser, og er langt mer imponerende å se på enn de er å lage. Start i den ene enden og brett arkene som en vifte. «Nytt» Ikea-bord på 1-2-3, alt du trenger er neglelakk, vann og en tannpirker. Lag en bokshylle til å henge på veggen. Det er lengden på silkepapiret eller servietten som bestemmer hvor stor pom pomsen blir, så klipp til silkepapiret eller servietten til størrelser du ønsker. Haugland Ormvold skriver bloggen, og heter @nydeligflottbloggen på Instagram. Alle bloggerne bruker silkepapir, men har du ikke det kan du bruke servietter. Få flere geniale ideer på bloggen «TheElise». Snurr ståltråd rundt midten for å holde alt samlet. Legg silkepapirene i en stabel, og brett til et «trekkspill» fra den korte siden av lagene med silkepapir. Er vinduene dine utette? Lag en trådlampe selv, lag lampe av Norgesglass, slik lager du stearinlys i kopp. Dra serviettlagene forsiktig fra hverandre. Du trenger: 10 ark silkepapir i ønsket farge 1 saks Litt ståltråd 1 snor til opphengning av pom pomsen. Lim på en tråd og heng opp i taket, eller la den ligge på bordet som dekor. Du trenger: 3-4 ark silkepapir i ønsket farge 1 saks, litt ståltråd (eller sterk hyssing). Alle regnbuens farger samtidig. Du trenger: 8 silkepapir i ønsket farge 1 saks 1 blomstertråd eller tynn ståltråd 1 avbitertang. Da er jeg lykkelig, sier Julie Haugland Ormvold.

Nicklas bendtner nåværende lag Lage pom poms

Stable arkene med silkepapir oppå hverandre. Pom poms av servietter er fine å pynte med til fest. Eller har du lyst til å lage billig festpynt som imponerer gjestene med liten innsats.

Pom poms er perfekt festpynt til bursdag, bryllup eller dåp, og er enkelt å lage.Du trenger kun silkepapir, saks og ståltråd!Gjør det selv, pom, pom i garn som julepynt.

Snoren skal også brukes til oppheng. Så den bør ha litt lengde. Få flere geniale ideer på bloggen Saksblogg. Slik lager du lettvegg, den første halvdelen brettes ut som en vifte. Klipp serviettene i megabus promotion to langs midten. Tråd, trinn 1, dra lagene i servietten fra hverandre.

Lag en bolle av dem.Julie Haugland Ormvold har laget pom poms som uro over sengen til sønnen n lager pom poms til alle høytidelige anledninger, for eksempel røde, hvite og blå til.«Ny» kommode med maling og tapet.