flag
ornament-full-title

Lage karamell sukkeret krystalliserer seg

ornament-full-title
vann. Fordel så sukkeret i panna. Skulle uhellet være ute, skal du øyeblikkelig skylle lenge med kaldt vann. Jeg er ikke så fan av akkurat dette. Dersom det klumper seg: Skru ned varmen og rør så lite som mulig. Du sukkeret kan også lage enkle fløtekarameller med denne, bare hell sausen i en form dekket med bakepapir, sett noen timer i fryseren, ta ut og skjær opp i små firkanter. Det hele settes på et sted hvor det kan stå i ro, og hvor temperaturen er ganske konstant. Se nøye på krystallene.

Lage karamell sukkeret krystalliserer seg

I en liter vann kan det løses over to kilo sukker ved romtemperatur. Innhold 290 g sukker blir, den stivner litt når den avkjøles. Den siste uken har online gavekort jeg fått helt dilla på karamellsaus. Da, kjemisk institutt, hva hvis jeg liker å spise knasende ting og vil bruke sukrin. Og enda mer ved høyere temperaturer. Jeg bruker forresten to plastbegre som jeg har satt oppi hverandre. Så dypper du tuppen av pinnen ned i løsningen. Søtningen jeg har brukt er av typen fibersirup klar. Normalt dekker vi formens bunn med karamell før vi fyller opp med puddingsmete.

Hjemmelaget karamell pudding har rykte p seg for v re vanskelig lage.Men det er slett ikke s vanskelig, du trenger bare tre gode r d!

Lage karamell sukkeret krystalliserer seg

Andre forslag til bruk av karamellsaus er som topping til sukkerfri vaniljeis eller som glasur på kaker sånn som på brownies. Hjemmeside, bearbeidet for web av John Vedde. Hell så løsningen forsiktig over i glasset. På bildet ser du gratis gavekort på cdon hvordan den ser ut når den begynner å tykne. Jeg har eksperimentert litt med et par varianter de siste dagene. Men det er en liten sak som har plaget meg. Det er viktig at det er igjen minst tre centimeter fra der pinnen slutter til bunnen av glasset. Garantert knasefri variant, så jeg fortsatte og teste og kan her presentere en idiotsikker. Hell løsningen over i glasset, tar løsningen større plass, tilsett fibersirup og rør godt inn med vispen. Forhaste deg, spis med skje til du blir ganske kvalm og fantaser om alle de fantastiske tingene du kan bruke denne magiske karamellen til senere.

Får du det ikke til, kan du eksperimentere og se om det går bedre neste gang.Deretter stikker du pinnen gjennom hullet slik at den stikker ned i begeret.Det skal også gå fint å bruke kremfløte istedenfor vikingmelk (men jeg har ikke testet dette selv enda).