flag
ornament-full-title

Lage gavekort på nett

ornament-full-title
kan lage gavekort på nett lage, enten du lager et gavekort til bursdagen til en du er glad i, eller stresser for å rekke en leveringsdato for butikken din, kan Canvas fiks ferdige design og enkle verktøy hjelpe deg med å bli ferdig. Uansett hvilken stil du bruker for merkevaren din, kan du enkelt oppnå ønsket resultat i Canva. Alle oppsettene i biblioteket vårt er gratis å bruke så mange ganger du ønsker. Velg en bakgrunn fra biblioteket, eller bruk et bilde. Med Canvas verktøy og store utvalg av profesjonelle oppsett, kan folk uten designerfaring lage disse gavefavorittene. Luksuriøs finish hver gang, canva Print garanterer at gavekortene vil se like bra ut som gavene ved å trykke dine design i tosidige gavekort i flotte farger. Tilpass med fargene til merket ditt og, legg til alle detaljene du trenger: beløp, gyldighetsdatoer, plass til navn og kanskje en kort hilsen til mottakeren. Vi gir deg 7 tips til personlige julegaver til foreldre, besteforeldre, barn, søsken, venner og kjæresten! Bruker du smarttelefon kan du bruke fingrene til å zoome ut/inn med. Ikke bare får de tilgang til Canvas verktøysett, de kan også laste opp egne bilder og enkelt flytte designelementene rundt slik det passer.

Trykk på knappen"Åpne et nytt design for gavekort. Nå kan hvem som helst gi ny mening til uttrykket lage gavekort på nett lage gavekort på nett det er tanken som teller. Svært holdbar kartong for en mer luksuriøs følelse. Mangler du gaven til mamma, og vil finne på noe personlig som blir satt pris. Gavekort er så allsidige at du kan gi dem bort som fødselsdagsgaver. Canva Print gir deg frihet til å velge papirkvalitet og finish. Og følg instruksjonene på skjermen, trinn 3, bilder og oppsett. Fotografene, sjekk at gavekortet i handlekurven er sånn som du ønsker det før du bekrefter bestillingen.


Kan du trekke pusten dypt og la oss hjelpe deg. Når du er ferdig å designe. Nå har du noen fantastiske gavekort å gi ut til dine mest lojale kunder. Design og tilpass gavekortet med noen enkle grep. Pass på at bildet dekker hele gavekortet for best resultat.