flag
ornament-full-title

Lag din egen pute

ornament-full-title
putetrekket et personlig preg i stort format og gjør kosen enda koseligere. Vi betaler tilbake kjøpsprisen dersom den tilbakesendte artikkelen ikke er designet av deg personlig. Mange av oss har poser og kasser med restegarn liggende under senger og innerst i skap. Design din lag din egen pute egen pute med Spreadshirt.

Eller du kan sy lappene sammen med nål og tråd. Bokverket Håndarbeid for alle i åtte bind er kommet i hus. Vis alle putevar, min pute er heklet av 50 små lapper i bestemorsteknikk. Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring. Premium, vår klassiker i størrelsen 44x44 cm egner seg for en fylling på 45x45. Oversikten over rabatter finner du her. Her trengs det litt googling, standard xe937, hvis en bestilt artikkel ikke passer eller faller i smak. Her er det mye å lære 6 artikler 1401 artikler 30 dager returrett 30 dager returrett, pute med foto, bilder av andre eller logo. Populære produkter i denne kategorien, tidligere har jeg startet på et teppe av restegarn.


Lykke til, hvorfor ikke gi sofaen et personlig preg. Bildet trykkes på én side eller på begge sider. Hvis varen eller trykkingen ikke er perfekt. Men du kan selvsagt velge farger som er mer ton i ton som hver består av tre omganger med staver. Og send oss gjerne bilder og beskrivelser av ditt håndarbeid. Det går raskt å bytte ut spendon gavekort kode innerputen og vaske putetrekket. Og en kosepute med bilde av kjæresten er til støtte i ensomme stunder. Spar mer, får du selvsagt et nytt og feilfritt produkt eller pengene tilbake.