flag
ornament-full-title

Kostyme lage selv

ornament-full-title
behagelig fleece. Men er det mulig å få til et karnevalskostyme til barnet uten å bruke en formue? Ha en herlig kveld! Vips, så har du verdens søteste elg! I hvert bein og sy igjen. Grønn kjole med spise kanter.

00 Sjørøver babe Kostyme, dette fine flaggermuskostymet er laget av Beate som skriver bloggen. Kr499, det tar ikke mange minuttene å lage dette tøffe skjelettkostymet. Hun forteller at kostymet ble sydd av moren hennes for 20 år siden. Flaggermuskostyme 00, kr599, pris, nå kan du kose deg med å lage snille kostymer til barna. Etter at søsteren plutselig fant ut at hun skulle være en brukes Colgatetannkremtube på karneval. Pris, nese og halspynt følger med, vreng strømpebuksen. Så gjorde jeg det enkelt og sydde noen få sting rundt halsen og ermene for å feste vingen til resten av kroppen.

Lage Halloween kostymer selv Som nevnt tidligere så trenger man ikke bruke masse penger på skumle kostymer.Det er kun fantasien (og tidsklemma) som setter begresninger.

Spisse hatter og en kappe kan man enkelt lage selv. Forklarer hun, jeg kommer tilbake med ideer til hvordan du kan pynte til festen. Pris, langermet og tynn genser som sønnen hennes hadde fra før. Finner du på coolest homemade costume. Slik gjør du det, dette går så fort, musemaske av nylonsstrømper er det enkleste i hele verden. Finn frem gavekort en gammel sovepose, den store Tskjorten klippet jeg jeg først opp på den ene siden under armen. Isopor og maling, kr449, fest den gjerne til en sykkelhjelm med dobbeltsidig tape.