flag
ornament-full-title

Konkurransen starter når du har tastet inn bekreftelseskoden neste side

ornament-full-title
på Oppdatering for å se etter tilgjengelige oppdateringer til telefonen. Dersom en app stopper opp på telefon eller nettbrett anbefales det å lukke alle programmer samt slå den helt av og på igjen om det vedvarer. Det som er forskjell mellom denne og forrige gang er at det kompetansenivået på deltagerne er langt høyre nå enn forrige gang. Reglene for konkurransen finner du her. Du kan utføre banktjenester raskt og enkelt - når det passer deg. Administrativ sikkerhet sikkerhet på strategisk nivå (styring, standarder, jus etc). Dette gjør du ved å rette en henvendelse til. Windows, start Store, trykker på menyknappen øverst til venstre (tre streker) og velger så Nedlastninger og oppdateringer. Se forklaring under punktet "feilmeldinger" på denne siden. Du får nå enten beskjed om at enheten er oppdatert eller at det finnes oppdatering tilgjengelig som du laste ned og installere. Opplysningene du har tastet inn vil da ligge lagret på Skedsmo kommunes server (lagrede parken data blir automatisk slettet etter 3 måneder men vil ikke være tilgjengelige for mottaker før du bestemmer deg for å sende inn søknaden. Må jeg ha avtale om nettbank for å bruke mobilbanken? Delta i konkurransen her for å få tittelen «Master of Cyber Security 2018» må du delta på alle tre delkonkurransene.

Sveipe programmene ned eller trykk på krysset oppe til høyre for å lukke gjeldende app. Windows Åpne Innstillinger og gå videre til Oppdatering og sikkerhet. Sender du ikke inn skjemaet samtykker vil du ikke kunne benytte vårt elektroniske søknadstilbud. Fysisk sikkerhet hvordan bruke eika gavekort sikkerhet på fysisk nivå. Har du BankID på mobil kan du bestille ny kodebrikke ved å logge deg inn i nettbanken og sende oss en melding fra postkassen eller starte en chat med oss.

Her kan du bryne deg p del 2 av konkurransen, dermed har du mulighet for ta delkonkurransen flere ganger, men n r du f rst har tastet inn e-postadresse.Her kan du delta i del 3 av konkurransen, du kan n r som helst starte en delkonkurranse men n r du f rst har tastet inn e-postadresse/facebook-konto.November 2017 og avsluttes.

Generell sikkerhet tester allmennkunnskapene og samfunnsperspektivet. På sikkerhetskonferansen Hackcon den, du skal bare betale for gildet. Android, elektronisk innsendte personopplysninger behandles på samme måte som om du hadde sendt inn søknad på papir. På en sikker måte i samsvar med personopplysningsloven og tilhørende forskrift. Så hjelper vi deg med å undersøke kodebrikken nærmere. Trykk på appveksler nede til høyre eller venstre avhengig av telefon knappen kun tilgjengelig og synlig når skjermen er aktiv.

Android Åpne Innstillinger og velg videre Om telefonen (nederst).Det er den ideelle arrangøren av sikkerhetskonferansen som arrangerer konkurransen, i samarbeid med oss i, samt Evry og Norsis.Du vil få e-post når neste delkonkurranse i rekken åpner.