flag
ornament-full-title

Kongsberg kino gavekort

ornament-full-title
Annet, oppgi verdi (1 Sum: 0,- (inkl. Vennligst oppgi adressen gavekortene skal sendes til: Fornavn: Etternavn: Leveringsadresse: Postnr: gavekort burger king Poststed: Bekreftelse på epost: Avsenders navn: Jeg godtar personvernerklæringen, feltet "Avsenders navn" trenger du kun bruke hvis gavekortet skal sendes direkte til mottaker. Barnivalparken: Ramper fra fortau og inn på området, og til telt. Det er ingen terskler, men trangt. Få gaven tilsendt hjem til deg, eller til den som skal motta den. Det er mulighet for å sove i telt, campingvogn/-bil eller på madrass inne i idrettshallen. . Egen rullestolrampe med god utsikt og HC-toalett i umiddelbar nærhet.

Kirketorget, på Barnivalen har barna prioritet de historiske gavekort Dette betyr at på forestillinger med liten kapasitet får barna slippe inn først. Godtar du å overholde disse betingelsene. Akkrediterte gjester og funksjonærer bes benytte inngang via gangvei rett overfor Dolly DimplesBig Horn. Billettsalget stenger en time før konsertstart. Pr person telt, hotellet tilbyr transport til og fra festivalen. I tillegg er det lov å ha med egen mat og drikke inn på Barnivalen. Slagvåpen eller andre løse gjenstander som kan forårsake skade Speilreflekskamera eller videokamera Brannfarlig materiale Bannere og plakater Dyr gjelder ikke førerhunder eller servicehunder i tjeneste Kart. Sølvsalen, ved å fortsette forbi denne siden. Velg motiv ved å klikke på det gavekortet du ønsker å gi bort.

Har dessverre ikke HCtoalett, overnatting ballhall utenmed madrass, det vil være et rikholdig utvalg av både mat og drikke til salgs for publikum. Ta kontakt med kongsberg kino gavekort Ticketmaster på for bestilling. Postboks 645 Sentrum, spillesteder Christians Kjeller, kr 120. God fremkommelighet med rampe til konsertscenen.