flag
ornament-full-title

Kjøpe gavekort på color line

ornament-full-title
for å sende mottatt gavekort videre elektronisk, eller skrive det ut og gi det til Mottaker. Selger påtar seg ikke noe ansvar i forbindelse med gavekort som av ulike årsaker ikke lar seg benytte. Lurer du på hva du skal gi i gave til en du ønsker å glede? Videresalg av gavekort er ikke tillatt. Med et verdikort fra Color Line kan mottakeren benytte kortet som betaling: På alle Color Lines reiser, både båt og hotellpakker. Kjøper kan ikke benytte CashPoints til å kjøpe gavekort. Bestill her, vi er på kontoret mandag fredag fra 9:00 15:00. Gavekortet kan ikke innløses før 72 timer etter kjøpstidspunkt. Utenom sesong: Kun onsdager. Du kan til enhver tid sjekke saldo, fylle opp kortet og kjøpe flere verdikort via våre nettsider. Verdien på Gavekort er i Norwegian Rewards valuta, CashPoints. For å kjøpe flybilletter hos Norwegian med gavekortet må Mottaker deretter logge seg inn på for å bestille flybilletter gjennom sin Norwegian-profil. Du kan fylle hvert kort med beløp fra kr 100,- til kr 5000. Selger: Norwegian Air Shuttle, org nr med adresse Oksenøyveien 3, 1330 Fornebu. Kjøper har ikke angrerett ved kjøp av gavekort, og Kjøper samtykker i at denne avtalen oppfylles fra begge parter slik at reglene om angrerett ved fjernsalg av finansielle tjenester ikke kommer til anvendelse. Kjøper tjener ikke CashPoints på kjøp av gavekort. Gavekortet betales i sin helhet umiddelbart før levering og leveres elektronisk som et PDF dokument til Kjøper via e-post. Du kan derfor være sikker på at verdikortet ikke blir misbrukt, selv om det skulle bli borte i posten. Et gavekort pålydende 1 000 CashPoints vil således tilsvare 1 000 norske kroner. Forventet leveringstid 3-5 virkedager fra bestillingsdato. Den perfekte gaven til den som har alt og er glad i å reise. Verdikortet kan ikke veksles i kontanter og tapte kort erstattes ikke. Er du på jakt etter den perfekte. Kjøp gavekort til en venn. Vil du gi noen. Kjenner du noen som elsker å reise med.

Gavekort vitusapotek Kjøpe gavekort på color line

Gavekort kan kjøpes på vårt kontor på Skagenkaien i Stavanger. Klikk på bildet for å åpne gavekort mal office bildegalleri. Pris for tur i ukedager, kjøp av gavekort for bruk i næringsøyemed er ikke tillatt. Hvorfor ikke gi en opplevelse med Color Line.

Få gavekort på cruise med, color.I serveringsstedene på, color, hotel Skagen.Kjøp gavekort på reiser med Stena.


Klokkegiganten.no gavekort Kjøpe gavekort på color line

Uautorisert bruk, google mistet eller på annen måte bortkommet gavekort. Mottaker Ønsker du å bestille en reise med kortet 1 CashPoint 1 NOK norske kroner. Verdikortet sendes til adressen du oppgir i kjøpsprosessen. Kjøp gavekort HER, den som Kjøper velger å gi gavekortet videre til. Eventuelt Kjøper selv dersom gavekortet ikke blir gitt videre. Verdikortet bør beholdes etter at det er tømt. Det opptjenes ikke CashPoints gavekort på kjøp hos Norwegian på de tjenestene man velger å betale med CashPoints. Mottaker må innløse gavekortet hos Norwegian Reward mredeem for å få CashPoints tilgjengelige i sin Norwegianprofil. Kortet er gyldig i ett år fra kjøpsdatopåfyllingsdato.