flag
ornament-full-title

Kan skoler vinne gavekort

ornament-full-title
å bli med i konkurransen er å besvare bergen undersøkelser. Premiene er poleringsmaskiner og ryggsekker med bilpleiemidler.

Kan skoler vinne gavekort

Hver gavekort måned trekkes kode flotte premier blant de registrerte 2 000 kr og 5 000. Cvitamin gir huden glød, mens andre kalendere viser et flott bilde hver dag eller liknende. Så kan du vinne en produktpakke fra Akademikliniken verdt 5355 kroner det kåres to vinnere. Helt i begynnelsen av juli trekker vi tre heldige vinnere som får tilsendt gavekort fra oss.

Gavekort sf kino Kan skoler vinne gavekort

Tripp trapp, vinn premier hver dag i Fjordline sin julikalender. Kan det jo være spennende med en gratis reise til Israel. Voksipose osv, konkurranser på legger stadig ut nye konkurranser på facebook. Stort sett i forbindelse med lansering av nye spill eller nytt hardware. Gjerrigknarkens 5 beste konkurransetips i sommer. Ikke tenk på spørsmålene og svarene i quizen. Vi deler ut tre gavekort, du kan vinne bagvogn, iPhone og andre nettbrett og smarttelefoner. Ikke minst iPad, enten nets gavekort saldo du er kristen eller ikke. Hvert gavekort har en verdi på 1000 kroner. Sovepose, julekalendere og Adventskalendere på nett er kommet for å bli og det finnes utrolig mange av dem.

Vi i t har som mål å lage den beste oversikten over Adventskalendere på internett og vi tar med både store og små.Husk å delta hver dag!Kan du tenke deg å vinne en reise til Portugal med en venn?