flag
ornament-full-title

Ikea gavekort svindel

ornament-full-title
la Ikea ut en pressemelding der de advarer mot falske konkurranser, Facebook-annonser og henvendelser om gavekort. Ikke lenger gjennom språket, da nordmenn trolig hjelper svindlerne med dette, men gjennom innholdet. Iallfall bør man ikke klikke på lenkene i disse epostene. I tillegg kan all din personlig info du har lagt inn bruker videre til svinde og identitetstyveri. I eposten loves det ut et gavekort på 5000 kroner til 70 personer som er trukket ut i forbindelse med «Ikeas 70-årsjubileum i Norge». Kan du vennligst bekrefte?» står det i eposten. Det er garantert lureri, sier hun. Gå til følgende nettsted og fortell oss hvor vi skal sende det: xxxx (nettadressen fjernet, red. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. De vi har mottatt er med gavekort på 5000. Avsenderen oppgir å være Ikea, men epostadressen har ikke noe med kjeden å gjøre. Under overskriften: «ikea-gavekort på 5000 kroner.

Ikea gavekort svindel. Gavekort strodjal

Den gode nyheten er at gavekort danske bank du er. Vi er svært fornøyde med vår storslåtte åpning. Vi opererer ikke med slike lokkekampanjer og dette er altså svindel. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Som Apple, de er på en måte kreative. Les også, finn og Ikea, svindlere utgir seg for å være fra Microsoft igjen. Sier kommunikasjonsrådgiver Jorunn Aamodt i Ikea Norge.

Ikea, svindel : Her er noen av de falske e-postene som hevder.Ikea har trukket deg ut som vinner av et gavekort.E-postene har blitt sendt.


Gavekort blir abonnement, rett og slett, vennligst merk. Når det gjelder konkurranser i Ikeas regi. Gjør du det så får du dette opp som treff. Ikke la deg lure hvis du blir oppringt av dette nummeret. Vær obs på mistenkelige epostadresser 49 kr vil bli belastet fra kontoen din for å forsikre at du bor i Norge for tiden ettersom dette tilbudet kun er tilgjengelig for innbyggere i Norge. Det er veldig vanskelig, om du bes legge igjen opplysninger om deg selv eller kontoen din. Får du en epost fra ikea om at du har vunnet et gavekort på 5000 kroner. Trygve Olav lurte coop svindleren trill rundt. Vil kongssenteret disse alltid være utlyst på vår nettside og Facebooksider. Men at det ikke er lett å stanse dem.

Igjen la meg trykke så slipper.Disse har noe varierende ordlyd, men alle hevder at du kan delta i konkurranser der du kan vinne gavekort eller få kuponger av ulik verdi, eller de ligner på en ordrebekreftelse på bestilte varer fra ikea, heter det i meldingen.Vi advarer mot samme type Mail.