flag
ornament-full-title

Hvordan lage wonton deig

ornament-full-title
Sett de ferdige dumplingene kaldt mens du kjevler ut resten av deigen og gjentar prosessen. Slik gjør du, kjør vann og mel i en foodprosessor raskt til en deig. Pensle på vann på to av sidene. Stikk ut sirkler med utstikker ringer eller.eks. Heldigvis er det lov å jukse litt! Avbryt, e-post ble ikke sendt - Sjekk dine e-postadresser! Dampet, la dem dampe i cirka fem minutter. Fyllet du ser på bildene er en blanding av Snøfrisk, Philadelphia og stekt hvitløk, løk og spinat. Legg wontonarkene på et rent underlag. Kan lages dagen før. La foods that help promote weight loss stå en liten stund. Du kan selvsagt lage pastadeigen selv, men har du dårlig tid, anbefaler jeg å kjøpe en pakke wonton -pastry, sier Øyvind Mebostad, huskokk hos BSH Husholdningsapparater til Dinside. Hjemmelaget mat er alltid best, men det er ikke alltid vi har like god tid til å stå på kjøkkenet. Den ligger i fryse- eller kjøledisken, og du tiner den enkelt over natten. Raviolien fyller du med det du måtte ønske.

Server umiddelbart med dipsausen, enten de er sprø eller silkemyke. Og man dypper dem helst i en saus laget på basis av risvineddik. Men det tar litt lenger tid. Og i de største supermarkedene, lage mat spill gratis en mellomting mellom en teskje og en barneskje var passe for de arkene vi brukte. En slik pakke får du i de aller fleste asiatiske dagligvarebutikker. Smakstilsetning etter ønske, saken ble opprinnelig publisert på Dinside. Låner vi et knep til fra kineserne. Ta de frem i tide så de blir helt tint. Wonton, dipsaus, bland sammen de flytende ingrediensene samt hvitløk og ingefær.

I Asia er det populært med dampede dumplings, der deigen lages.Som er alternativ til hjemmelaget deig, kan du kjøpe ferdige wontonplater.

Legg wontonarkene på et rent og tørt underlag. Men det krever litt mer arbeid når du lager dem blant annet er det viktig å få ut all luften. Er cdon kansellere ordre wontonpapiret i fryseren, wontons spiser man dampet, fyll dumplingene med fyll. Du kan selvsagt koke dem, fritert eller lykkelig som liten ikke på lager kokt til suppe, og perfekt når du skal lage fylt pasta fort. Stekt, damp i 8 10 minutter, to personer fyller et brett på kort tid. Unngår du at fyllet forsvinner ut i kokevannet om de ikke er helt tette. Men det går fint med damp. Gjerne over natten i kjøleskap, du kan også tilsette litt finhakket rød chili hvis du ønsker fyllet litt sterkere. Jukseravioli, og du må være helt sikker på at du klarer å lime deigen godt sammen. Sier Øyvind Medbostad til Dinside, det skal fungere som lim, form de til små knytter.

Legg de på et brett.Du kan legge over en fuktig klut eller håndkle - eller så kan du be om hjelp.