flag
ornament-full-title

Hvordan lage periodeplan for utholdenhet

ornament-full-title
en runde for hver gang man har løpt en gang fram gavekort og tilbake. Først varmet vi opp i ca 15 min, deretter hadde vi Nordlietesten. Redusere hvileperioder er en annen måte å øke din utholdenhet. Denne periodeplanen er tilpasset stopp mitt nivå. Som andre trekk, gå for en enkelt-legged trening som forover eller bakover lunges, delt knebøy eller step-ups.

Hvordan lage periodeplan for utholdenhet: Din gavekort

Først skal jeg ta for meg arbeidskravsanalysen. Arbeide direkte med treneren din til å planlegge et treningsopplegg som sikrer din utholdenhet forbedrer uten å påvirke din ikonkurranse ytelse. Hvor du jobber på et lavt til moderat intensitet for en vedvarende varighet. Hadde puls opp mot 185 på det meste og det betyr at jeg ga mye. Vil driften trolig utholdenhet være det beste alternativet. Belastning og tilpasning, enten du er en løper, tips. Og kontroll er viktig å ha i bakhodet når man setter opp en treningsplan som for eksempel periodeplan.

Free shipping amp; returns in North America.International delivery, from runway to doorway.

Rakk å løpe lage rundt Semsvannet, følte at jeg jobbet bra denne økta også. Hvis man for eksempel ligger under med 10 poeng i en kamp. Kan det hende man blir litt nedfor. Og stemningen på laget vil kanskje ikke være så bra. I de ukene hvor jeg skal ha høy intensitet i øktene mine har jeg satt litt lavere varighet på øktene enn i de ukene med moderat intensitet. Både samholdet og samarbeidet blir bedre med bedre kommunikasjon. For en opplegger stilles det et høyt krav til nettopp dette. Velge noen form for knebøy for din viktigste quad trening.

Aerob utholdenhet bruker oksygen og er lavere intensitet, mens anaerob utholdenhet er generelt tøffere og kan bare opprettholdes for kortere perioder, vanligvis mellom 25 sekunder og to minutter.De er retningslinjer for hvordan man planlegger trening, så de hjelper deg på god vei for å lage en ordentlig og oversiktlig treningsplan.Denne periodeplanen består av mange like økter, men som er fordelt slik at man vil ha en opplevelse av at det er god variasjon i opplegget.