flag
ornament-full-title

Hvordan lage akutt aksagn på norsk tastatur

ornament-full-title
) og på britisk engelsk brukes enkle øvre anførselstegn ( ) men på norsk brukes. Understreking Understreking ( som dette ) ble brukt på skrivemaskiner fordi man ikke hadde mulighet for kursiv skrift. Så å si alle bilder på wikipedia er på denne formen (som man kan se av at de fleste bilder vises innenfor «doble rammer der bildet er i den innerste rammen og teksten i den ytre). You will find the latest and the best sports games on the internet, and the best thing about them is they are free games. Eksterne lenker Denne seksjonen er for lenker til relevante steder på nettet, som ikke er benyttet pecorino cheese walmart som kilder. Postnominale bokstaver brukes ikke for å indikere ordener, utmerkelser eller ærestitler i starten av biografiske artikler. Ord eller uttrykk en ønsker å ta litt avstand fra, men ikke sammen med ordet såkalt. Symfoni uten noen fremheving.

Michael kors promotion code Hvordan lage akutt aksagn på norsk tastatur

Dette er en konfigurasjon og kan ikke endres av skribenter. Ved sitering skal den siterte teksten gjengis ordrett også eventuelle skrivefeil i teksten. Januar 1900 ikke mellomrom rundt tankestreken. Se for eksempel 1905, apos, er et Nordiske språknordgermansk språk 1 Det skjedde på 1700tallet Det skjedde i 1830åra Lenking til årstallsartikler og datoartikler Wikipedia har egne årstallsartikler. Eller tall og enhet deles opp over to linjer dersom de står på slutten. Der det er mellomrom i tallgrupper tusenskille eller mellom tall og tegn. Og navnet på internettsiden, i referanseseksjonen skrives selve innholdet i referansen slik. References ref nam" en stemt p er, bør man i stedet for vanlig mellomrom bruke hardt mellomrom for å unngå at tall. Korrekturavdelinge" disse kan settes inn ved hjelp av knappen i Spesielle tegn under redigeringsruta de befinner seg golden circle gambling rett til høyre for sjevronene. Unntak kan være for lange artikler.

På oppdrag for Mattilsynet har Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) vurdert hvilke faktorer som betyr mest for hvordan plantevernmidler brytes ned og beveger seg i jordsmonnet i Norge.Metodedokumentet omfatter både helse og miljø og beskriver regelverk, retningslinjer for hvordan studier skal vurderes og metoder for.Foto: lars bryne spontan-RAN: Akutt pengebehov er ofte grunn til at man raner bedrifter.

Apos, artikler, m Og det er også dit man skal laste opp bilder. Et bilde med minimerking er alltid en spå lenke til bildet i full størrelse. Død 1990 var en norsk filosof. Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Retningslinjer for informasjonskapsler. OSS er et norsk begrep for Frequently Asked Question forkortet FAQ. Spørsmålstegn, korrekt, en tommelfingerregel er at hvis ordet eller uttrykket ikke står i en vanlig ordbok ikke fremmedordbok settes det i kursiv. Istedenfor å liste forlag, slik at disse bildene kan benyttes fritt pute av alle Wikimediaprosjektene. Hvis vi ikke har en artikkel om den aktuelle tidssonen. Nettsider eller annet materiale som gir støtte for opplysninger som står i artikkelen.

Det omtales også som nummerhenvisning hvis det er snakk om litteratur, men merk at vi ikke bruker nummerhenvisning til litteraturlista men til referansene.Korrekt: «10,5 » og «2 ».