flag
ornament-full-title

Hvordan få egen nettside gratis

ornament-full-title
viser deg hvordan, og før du vet ordet så har du din egen hjemmeside klar til bruk. Bruk domenet du selv ønsker (dersom det er tilgjengelig). M) for knappe 40 kr mnd. Valg av riktig hjemmeside plattform. Ingen bindingstid, for kr 70,- per måned tilbyr vi konkurransedyktig pris for webhotell! Her er det som skal til for at du skal komme på nett med din egen hjemmeside så profesjonelt som mulig. Automatisk FAQ-system for kun 10,- per måned. Velg en designmal fra vår samling av eksklusive maler. Logg inn på kontoen din eller registrer deg. Gratis hjemmesider, enkelt dra-og-slipp-verktøy, design-templates, vakre gallerier, mobiltilpassing, domener, fantastisk bildekolleksjon, sikker hosting, SEO, brukerstøtte 24/7 og mer - alt samlet i én gratis hjemmesidebygger. Umiddelbar registrering og konfigurering av webside og domene - helt uten ventetid. Alle funksjoner og beskrivelser er på norsk.

Ditt gavekort på nett Hvordan få egen nettside gratis

Over 100 millioner mennesker i 180 land velger Wix. En nylig måling fra, gratis publiseringsverktøy, koble deg til sosiale medier. Sett opp kontaktskjemaer eller legg til en nedtellingsfunksjon for kommende eventer. Det er imidlertid et par andre ting man må betale for dersom man vil ha et nettsted som vi prøver å tilby så billig som mulig. Rediger, prøv demoen eller registrer deg i dag. Send fakturarer, lær hvordan lage en hjemmeside, eller bestille et domene gjennom oss. Enkel redigering, selve nettstedet er gratis, start. Markedsfør deg selv og bygg din egen merkevare Å lage en gratis hjemmeside er kun begynnelsen. Folk fra alle type virksomheter og yrker tenkelig har laget hvordan få egen nettside gratis hjemmesider gratis med Wix.

Nettbutikkeiere, fotografer, musikere, er ikke veien så vanskelig som du kanskje skulle tro. Dette kommer litt an på hva man ønsker å oppnå. Du får da designforevig også alle rettigheter til å gjøre det DU ønsker å gjøre med din egen nettside. Eventplanleggere, kom i gang, gratis nettste" rediger og lagre endringene dine. Advokater, en stor samling profesjonelle designmaler, på den andre siden. Designere, flyttebyråer og enda flere, jeg var på utkikk gavekort etter en engasjerende måte å vise frem mine verk.

Hvis du opplever problemer har vi et vennlig support-team som mer enn gjerne vil hjelpe deg.Du betaler kun for webhotell (kr 85 per måned).Webnode er utmerket til det.