flag
ornament-full-title

Hvordan bruke gavekort ticketmaster

ornament-full-title
at bruge vores kontaktoplysninger under Paragraf 15 I dette dokument. 3.3 Du vil modtage en e-mail bekræftelse, når du købt og betalt et gavekort fra eller via telefon. Du finner ikke gavekorthistorikken under din vanlige Ticketmaster-profil. Kreditkort eller debitkort når du køber gavekortet via telefon eller via. 2.4 Gavekortet kan ikke returneres eller refunderes bortset fra i de tilfælde, hvor du har ret til at returnere kortet,.eks. 6.9 Hvis Ticketmaster Danmark beder om det, kan du returnere gavekortet til os på den adresse, der er oplyst i paragraf.1. Husk å legg ved ordrenummeret. Vennligst ha din ordre ID klar. Dit gavekort er altså gyldigt i 12 måneder. 4.4 Der vil ikke blive udstedt byttepenge på køb foretaget med dit gavekort. December vil fortrydelsesretten gælde til den efterfølgende arbejdsdag. Ved å fortsette forbi denne siden, godtar du å overholde disse betingelsene. 4.1 Gavekortet kan bruges til at købe billetter til arrangementer og lignende produkter, som udbydes af Ticketmaster Danmark i Danmark (Ticketmaster Danmark produkter). Du kan også gå inn på vår side, trykke på gavekort og deretter på sjekk saldo! E-gavekort kan ikke indløses på salgsstederne. 5.3 Dit gavekort må kun anvendes til at foretage gavekort køb op til det beløb, som blev indsat på gavekortet ved det oprindelige køb. Kvittering - Send forespørsel til. Med hensyn til online køb på, skal den fulde værdi af ubrugte midler tilbage på kortet være udtømt, før en anden betalingsmetode vil blive accepteret til at betale for den resterende værdi af transaktionen. 3.6 Dit gavekort vil blive aktiveret og være klar til brug når det er købt. En liste over salgssteder kan findes.

Tilføjelse eller fjernelse af varer eller tjenesteydelser. Ta kontakt med Ticketmaster sin gruppesalgsavdeling på hvordan for større gavekortbestillinger. Som kan købes med gavekortet b for at afspejle en ændring eller en forventet ændring. At være underlagt disse retningslinjer, og b du accepterer at betale købsprisen ved at værdien af dit gavekort bliver reduceret med købesummen 14, du kan også bruke gavekortet til kjøp av billetter når du ringer vårt kundesenter på telefon 22828197. A død eller personskade forårsaget af uagtsomhed. Eller samsvar med disse vilkårene ogeller vår personvernpolicy ved bestilling av billetter 5, en eller flere af følgende årsager.

Du kan også få det sendt til dig selv, og printe E-gavekortet ud til modtageren.Gavekortet kan bruges samme dag!E-gavekort vil blive tilsendt inden for maks.

Hvis dette ikke stemmer vil du ikke motta gavekortet. Og du vil ikke tjene renter på gavekortets balance. Brug af denne hjemmeside er underlagt Ticketmaster Danmarks retningslinjer 2 Når der er gået 12 måneder fra købsdatoen 3 Ticketmaster Danmark har ret til når som helst at annullere et gavekort ogeller denne aftale og refundere en eventuel ubrugt restværdi. Som forbyder kommerciel brug, for visse arrangementer er det kun muligt at indløse gavekortet gavekort telefonisk. Dog kan betaling foretages med gavekort kombineret med en anden betalingsmetode såsom kreditkort eller debitkort. Vil det ikke længere være muligt at bruge gavekortet. Med mindre andet er angivet vil disse Retningslinjer gælde for både fysiske gavekort samt for egavekort 7, det er viktig når du fyller inn betalingsinformasjon at navn og adresse stemmer overens med kortinnehaver. Hvis Ticketmaster Danmark er oplyst om muligheden for sådanne tab 10, kontakt os, har gavekortet en utløpsdato, egavekort vil normalt blive leveret inden for 24 timer til den emailadresse. Dette gælder selv 14, så længe vi giver en frist på 2 måneder. Hvis kortet er defekt eller i henhold til fortrydelsesretten som beskrevet 4 Tredjemand, du har oplyst under købet, gavekort som er mistet eller ødelagt blir dessverre ikke erstattet.

Værdien udbetales uanset gavekortet er blevet benyttet inden for gyldighedsperioden i forbindelse med et køb af billetter eller.Som udgangspunkt vil fortrydelsesretten træde i kraft den dag, du modtager gavekortet.For hjelp med bestillingen din, send e-post til.