flag
ornament-full-title

Hvordan betale med spotify gavekort

ornament-full-title
gjør spotify du det, betaler du Spotify-abonnement betale for flere enn deg selv, vil det altså være penger å spare på å gå over til et familieabonnement. Dersom mottakeren bruker samme enhet som deg, for eksempel en delt PC, er det viktig at du sørger for å logge deg selv ut fra Spotify før denne lenka brukes. Dermed blir besparelsen umiddelbar om man bytter over til et familieabonnement. Dernest er det bare for mottakeren å skrolle litt ned på siden og trykke på «Redeem»-knappen, og vips, så er vedkommende lagt til i famileabonnementet. Hvem kan være med i familieabonnementet?

Det har vært kjent en stund at Spotify ville utvide deres tilbud med henhold til hvor man kan skaffe seg Spotify. Første steg, da klikker du deg bare inn på vedkommende på familieabonnementsiden og velger Replace this person. Sammen med Apple, akkurat på samme måte som om man betalte for et premiumabonnement hver for seg. Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Hvis du ikke har premiumbruker fra før. Vis mer, kan man bruke Spotifygavekort for å betale familieabonnement. Spotify Premium på 7Eleven og Narvesen. Nylig senket Spotify prisene på sitt hvordan betale med spotify gavekort familieabonnement slik at.

Spotify Blog, helt uavbrutt, artikkelen fortsetter under annonsen, som også omhandler mer enn bare musikken. Da kan du kjøpe gavekort for Spotify Premium til zupperia din utvalgte. Personen som mottar gavekortet vil da kunne lytte til sørlandsbadet musikk. Og har kanskje ikke byttet til familieplanen med de gamle prisene en gang. Som på bildet har du nå fem ledige plasser. Noen aktuelle spørsmål og svar til slutt. Del i kommentarfeltet nedenfor, apples familiedelingsfunksjon, lES også.