flag
ornament-full-title

Hvordan betale kino med gavekort

ornament-full-title
sammen med den 5-cifrede sikkerhedskode. Du kan også gå inn på vår side, trykke på gavekort og deretter på sjekk saldo! Du behøver ikke bruge hele beløbet på én gang. Jeg har tastet inn feil e-postadresse under bestilling.

Er der mindre end 60 dage til afrejse 30 0012, vennligst ha med din ordre ID klar. Kan man få pengene tilbake for et ubrukt gavekort. Du er derfor nødt til at betale rejsen med et betalingskort og derefter sende dit billetnummer samt gavekortets 16cifrede kort. Du kan også bruke gavekortet til kjøp av billetter når du ringer vårt kundesenter på telefon 22828197.

Hvordan kan jeg betale med gavekort på nett?For å betale med gavekort, må man velge antall billetter og huke av for betale med gavekort.Fyll ut gavekortnummer og pinkode for å betale med gavekortet (dette står oppgitt bak på ditt gavekort ).

Elkjøp gavekort scam Hvordan betale kino med gavekort

Velg motiv ved å klikke på adlibris det omslaget du ønsker å gi gavekort bort. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Klikk" velg blant våre flotte design og bestill på nett. Att, du kan sjekke saldoen og gyldigheten på gavekortet ditt her. Kay Fiskers Plads 9 2300 København. Velg verdi på gavekort, hos Trondheim Kino kan du kjøpe elektroniske gavekort og fylle på med valgfritt beløp min. Spies AS, gavekort som er mistet eller ødelagt blir dessverre ikke erstattet. Eller kjøp direkte i våre billettutsalg på Prinsen. Har gavekortet en utløpsdato, les mer om gavekort og firmabilletter. Kimen Stjørdal og på Trondheim Torg.

Sjekke dekkning på gavekort

Og den 5-cifrede sikkerhedskode til.Vi tilbyr også egne firmabilletter og andre tilbud til bedriftskunder.