flag
ornament-full-title

Hvor lenge varer gavekort på kino

ornament-full-title
du bor skriver du ingenting om, eller hvilken kjede kinoen er, uansett er det nødvendigvis ikke så viktig. Her finner du en Guide: Hvordan bruke og opptjene Kinopluss poeng på nett? Alle våre medlemmer er korrigerte etter hvor mange poeng de har samlet i løpet av de siste 12 månedene, og derfor er alle medlemmer blitt justert til rett medlemsnivå. Det koster 35 000 poeng for å løse ut én standard kinobillett og det gjelder mange typer billetter som for eksempel hvor lenge varer gavekort på kino ordinær, barn, 3D-film, og Den store kinodagen. Er du innlogget via mobilen din, kan du scrolle lengst ned på Min side for å Logge deg ut, eventuelt stenge ned fanen der du er innlogget. Du havner ikke på et nivå og forblir der. Du kan bruke poengene dine underveis og løse de ut mot kinobilletter og utvalgte kampanjevarer. Den vil være på kino minst ut november vil jeg tro. Vi etterregistrerer ikke for eldre kjøp eller billetter. Medlemskortet bruker du i kassen (ikke på nett) for å få poengene på kjøpet ditt registrert på din konto. Standard kinobillett:.000 poeng, sofa:.000 poeng, intens/komfort:.500 poeng. Å ringe din lokale kino nå har ikke noe hensikt angående dette spørsmålet. Vi sender dessverre ikke ut medlemskort i posten. Firmabilletten er en gode du har fått fra bedriften din, og det gis ikke poeng for bruk av disse. Trailerne til The Martian har vært gode, og norsk presse kommer til å skrive om "Hennie på mars" i ukesvis. Det husker jeg Beatles gjorde, som bombet. Har du mistet ditt gamle kort, vil det nye kortet bli lagt på kontoen din, så du trenger ikke å skaffe et helt nytt medlemskap. Du må ikke nødvendigvis ha et medlemskort, og har du oppgitt mobilnummer i profilen din, kan du oppgi mobilnummeret ditt i kassen for å få kjøpet registrert. Din poengsaldo bestemmer altså ikke medlemsnivå. Logger du deg ikke ut, vil du automatisk være innlogget i 7 dager før du blir utlogget. Tidligere inntjente poeng vil tidligst utløpe. Medlemsnivået blir automatisk korrigert i systemet basert på hvor mange poeng du samler i løpet av de siste 12 månedene. Neste gang du er på kinoen kan du be om et Kinopluss medlemskort. Jeg har en klasse og vi skal på skolekino. Dine poeng øverst i menyen viser hvor mange poeng du kan bruke. Mer om de ulike medlemsnivåene kan du lese. Spørsmål FRA medlemmer, hvor mange poeng er det for en gratis kinobillett? Norgesbilletten er et produkt fra og er en universal kinobillett for bedrifter.

Hvor lenge varer gavekort på kino

Vil du få Kinopluss poeng for dette. Slik at du kan lage deg et nytt passord. Får jeg deal Kinopluss poeng for billettene vi kjøper. Hvem gleder seg til å se Oslo forsvinne. Det handler om frekvens de siste 12 månedene og ditt medlemsnivå endres deretter om du går mer eller mindre på kino. Og for eksempel popcorn, jeg har firmabillett fra Nordisk Film Kino. Hvordan kan jeg bytte poeng mot gratis kino kinobilletter på app. Brukernavnet ditt er det samme som epostadressen som du brukte for å registrere deg på Kinopluss.

Sjekk saldo p gavekort her!Jobbe p Bergen kino.

Men tjek betingelserne før du køber. Så du ikke ender med at blive snydt. Legg deg drammensbadet ned i våre nye kinostoler.