flag
ornament-full-title

Hvor lenge er gavekort gyldig

ornament-full-title
gyldighetsdato. Det følger av foreldelsesloven med mindre noe annet er avtalt. Vårt beste råd, styr unna gavekort! Det blir da gjerne utstedet en tilgodelapp på et det gavekort aktuelle beløpet som gir kunden mulighet til å komme tilbake på et senere gavekort tidspunkt å handle for tilsvarende beløp. Selger påtar seg ikke noe ansvar for stjålet, uautorisert bruk, mistet eller på annen måte bortkommet gavekort. Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder.

Hvor lenge er gavekort gyldig

En annen ting mange ikke tenker på er risiko for hvor lenge er gavekort gyldig at forretningen blir nedlagt eller i verste fall går konkurs før gavekortet blir benyttet. Kan jeg levere inn et gavekort å få pengene tilbake. Men den bør være lang nok til at det er praktisk mulig å bruke det. Hensikten med gavekort er opprinnelig å gi en mer personlig gave ved å tilknytte gaven til en forretning og dermed legge føringen for hva gaven skal benyttes til. Kjøper, norwegian står fritt til å endre vilkårene for kjøp og bruk av gavekort. Lang utløpstid kan jo bli en sovepute. Dersom det ikke på forhånd er satt noen begrensninger på hva som kan handles så kan butikken ikke nekte kunden å bruke gavekortet eller tilgodelappen på salgsvarer eller andre spesielt utvalgte varer. Gavekortet kan ikke innløses før 72 timer etter kjøpstidspunkt. Det opptjenes ikke CashPoints på kjøp hos Norwegian på de tjenestene man velger å betale med CashPoints.

Gavekort og tilgodebeviser er lette.Hvis det er aftalt.Hvis du køber et gavekort, hvor forhandleren tydeligt har stillet en kortere frist som et vilkår.

Et gavekort pålydende 1 000 CashPoints vil således tilsvare 1 000 norske kroner. I praksis blir det dermed når selve gavekortet blir benyttet til å kjøpe en vare som er utgangspunktet for videre reklamasjonsfrister. Hva er gavekort og tilgodelapp, en vanlig problemstilling er at varen som kjøpes kappahl sjeldent koster akkurat det samme som pålydende på gavekortet eller tilgodelappen.