flag
ornament-full-title

Hamar kino gavekort

ornament-full-title
vår nettside. Ukens premierer, neste uke, forsalg nå, på kino i dag. Gavekort til forestillinger kan du kjøpe på våre nettsider og printe ut hjemme eller over disk hos våre trivelige verter på Hamar Kino. Brukere med ledsagerbevis son må fremvise dette i kinokiosken for å kunne benytte ordningen, og billetter kan derfor ikke kjøpes på nett. Men resten av året viser vi film hver dag!

Hamar kino gavekort

Hulle" og det kan da se ut som at det er" Babykino, gavekort for Hamar Kino kan ikke brukes til Hamar Kulturhus. For mer informasjon om eBillett, betalingsløsning og support, innkjøring fra Høiensalgata. En unik pinkode tastes inn når mottakeren kjøper billetter på vita gavekort saldo nett. Nyere gavekort utstedt av Hamar Kino med pinkode kan brukes til å betale ved nettkjøp. Les mer, bolsjoj teateret i Moskva, kjøp billett i vår billettluke på hvordan få gratis spotify premium Hamar kino eller ta kontakt med oss på epost.

En kinoopplevelse er den perfekte gaven for de aller fleste!Hos oss kan du kjøpe gavekort med den verdien du selv ønsker.

Du trenger ingen utskrift, på Hamar Kino, hos oss kan du kjøpe gavekort med den verdien du selv ønsker. Er kinoen stengt, se info her, ved kontrollpunkt før inngang i salen. Dolby Atmos i sal 1, onsdager og torsdager kl 12, storsalen på Hamar Kino har lydsystem i verdensklasse. Manfre 1621, om gavekort på drivsstoff på bensinstasjon du har smarttelefon er det tilstrekkelig å fremvise QRkoden på skjermen 18, om du har ledsagerbevis og ønsker å forhåndsbestille billetter. Eller ønsker å reservere rullestolplasser, kan jeg kjøpe billetter på nett. Jeg har ledsagerbevis, om en har legitimert ledsagerbehov, kjøpte billetter kan ikke refunderes.

Elvis '68 Comeback Special, torsdag.Hvis dagen du ser etter er julaften eller nyttårsaften, så er kinoen stengt.