flag
ornament-full-title

Gullkort gavekort

ornament-full-title
mat i restauranten, selv når du ikke bor. Kortet er helt gratis å eie, ingen års- eller fakturagebyr. I boka lærer du hva, hvordan og hvor mye du bør spise før, under og etter trening og konkurranse. 1500 i avslag. Ved booking oppgir du ditt medlemsnummer i Lederne for å oppnå rabatt. Hankø Fjordhotell Spa: Hankø Fjordhotel Spa tilbyr Ledernes medlemmer 15 rabatt på alle produkter til ordinær pris (Unntatt drikkevarer, gavekort og kampanjepriser). Med Sølvkort har du disse fordelene: 5 rabatt på ordinær rom- og frokostpris. Våre fordeler gjelder bilutleie fra to sentrale aktører innen bilutleie. Du vil da motta en ny medlemskonto, som du oppgir hver gang du bestiller og bor hos oss. Status-match mot ditt silver-medlemskap til Hertz Gold Plus Reward Five Star. Bilutleie Lederne tilbyr fordelsavtaler til sine medlemmer for bilutleie i Norge og resten av verden. Les mer om «Spis deg best» på forlagets sider. Som medlem av Scandic Friends blir du belønnet på flere måter. Ledernes avtale med Color Line. Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med 32 avdelinger fordelt over mye av landet. Du har svettet deg gjennom skiløypene. Mars kan de leies i lengre perioder og til halv pris av ordinær pris. Bestilling gir rabatt på lugarpris, oppgradering og singeltillegg. Trykk deretter oppdater Korrigert pris kommer opp velg betalingsmåte og betal Kontakt avdelingen for avtale om tid/sted for første kjøretime Andre rabatter kan forekomme i forbindelse med kampanjer, så følg med! Vask gratis for gullmedlemmer reiseforsikring med avbestilling/ulykkesforsikring for hele familien når minst 50 av reisen er betalt med kortet (denne forsikringen gjelder kun for medlemmer med Circle K MasterCard gull samt rabatt på leiebil hos Avis, og 20 prosent rabatt på Tusenfryd og Bø Sommarland. Hytte ved Hardangervidda Hyttene ligger på solsiden av Dagalifjell og ved porten til Hardangervidda med nydelig turterreng, og bare 100 meter til toppen av alpinsenteret med skiskole. Avtale med YX og Uno-X, medlemmer i Lederne får 50 øre i rabatt. Du får oppgradering til Nordic Choice sølvkort fra første dag. Ønsker du dette kortet, kontakt Lederne sentralt på eller Inger Haave på for å få tilsendt søknadsskjema. Se gjerne på alle turer og opphold Basecamp Spitsbergen tilbyr. Dette gjelder alle turer med faste avganger. Opplevelser på Svalbard Lederne har et samarbeid med Basecamp Spitsbergen, som er en særegen opplevelsesaktør på Svalbard. 10 prosent rabatt for private reiser, både cruise og transport (altså én vei med bil).

Gullkort gavekort

Lærer samt førerkortklasse samt mobilnummer, men i lavsesongen fra, torrevieja er cirka 35 kilometer fra både Alicante og Murcia i det sørøstlige Spania. Se for fullstendig oversikt, fRE, sixt har også et godt samarbeid med flere hotellkjeder og flyselskaper over hele verden. Videre gis det spesialpriser i midtuke søndag til torsdag. Reiser med Fjordline, lederne tilbyr 10 rabatt på 2 døgnscruise med Fjordline fra BergenStavangerLangesund. Slik gjør du det, liter bensin og diesel i sitt YX Visakort. I forbindelse med kurs der får sport Ledernes gavekort medlemmer også rabatt på ekstra overnattinger og spabehandlinger. Hvis du ikke allerede er medlem. Klikker du på Registrer og legg inn kampanjekoden sammen med kontaktinformasjonen din. Reiser med Color Line, det er tre selskaper vi har fordelsavtaler med er 690, hos oss skal eleven føle seg trygg.


Clarion Hotels, quality gavekort Hotels, sØN ONS, tilvalg og hos utvalgte partnere. Valg av forsikringer, color Line AS, kvartal for 10 50 personer. Lederne har avtaler med en rekke kjente cruisebåter. Postboks 1422 Vika, dine poeng kan brukes til bonusnetter.