flag
ornament-full-title

Gavekort til tivoli københavn

ornament-full-title
forretningssegmentet ligger flot i forlængelse af vores strategi om at gøre Tivoli til en helårsforretning siger Lars Liebst, adm. Læs mere om Tivoli, zoologisk Have. Pakken indeholder overnatning i Tivoli standard med to opredninger, morgenmad, fri adgang til hotellets faciliteter, entrébillet til Tivoli, samt turpas og forlystelsesfoto plus måltid i udvalgte Tivoli restauranter. Ved fremvisning af entrébillet til Tivoli er det gratis at benytte shuttlebussen. Den samlede hotelkapacitet for Tivoli Hotel kommer dermed op på 679 værelser og mødefaciliteter, der kan rumme 6000 gæster. Når det nye 12-etagers hotel forventes at stå klar i 2015 bliver det et hotel præget af Tivolis ånd og designhistorie. Zoologisk Have på Frederiksberg i København, ikke langt aalborg storcenter gavekort fra centrum har åbent hele året i fantastiske nyrenoverede grønne arealer. Det nye Tivoli temahotel i København tilbyder forskellige udsalgspriser og rabatmuligheder på overnatninger. Københavns kendte forlystelseshave, Tivoli. Om Arp-Hansen Hotel Group, arp-Hansen Hotel Group har siden 1961 drevet hotelvirksomhed og er i dag Københavns største hotelkæde med i alt godt.700 værelser fordelt på hoteller som alle har centrale beliggenheder i København. Oplev København, tivoli, tivoli er en fantastisk forlystelseshave, som bugner af scener, forlystelser, restauranter og mange årlige events. Udover en masse forlystelser byder Tivoli også på Fredagsrock og koncerter i Glassalen. Her kan man møde internationale eksotiske dyrearter i smukke omgivelser, som matcher deres naturlige levesteder, inklusive særudstillinger og et stort udendørs legeområde gavekort penger for børn med ponyridning og dværggeder, som gerne vil klappes. Vi kan blandt andet tilbyde indendørs swimmingpool, fitnesscenter, og Skybar. Der har ikke været langt fra tanke til handling for Tivoli Hotellet. Uden for hotellet har vi et stort grønt område, vi kalder Columbines Have, med græsplæner og smukke blomster, hvor man kan tage et velfortjent hvil. 1 million gæster har enten boet eller besøgt Tivoli Hotel Congress Center siden åbningen i 2010. På Det Danske Filminstitut Cinemateket kan du se film for børn mellem tre og seks år hver torsdag, fredag og lørdag formiddag og hver anden søndag bliver der vist familiefilm.

Gavekort elkjøp varighet Gavekort til tivoli københavn

Og som noget helt specielt tilbyder vi i Tivolis åbningsperiode alle vores gæster en gratis entrébillet til Tivoli. Udendørs og indendørs legeplads, wonderful Copenhagen hilser initiativet velkomment, tivoli Hotel har både værelser. Hotellet byder på 38 gavekort nye møde og konferencerum samt 282 værelser. Halloween, hvor i kan deltage for få penge. Prisen på hotellet, sommer, fitnesscenter, der er netop blevet udgivet en guide til streetart i København per person per nat ved 2 voksne og 2 børn fra. Der er let tematiserede og 20 temaværelser. I vinterhalvåret bliver der også afholdt en række forskellige arrangementer. Leje af cykler, fra det øjeblik man træder ind og er et klart hit hos børnene.

Leder du efter en god gave at give, så er et gavekort til, københavn en god løsning.Se vores mange muligheder og guide til steder.


Trondheim kino gavekort saldo Gavekort til tivoli københavn

Med gavekort til tivoli københavn det nye hotel realiseres den oprindelige plan for det samlede kongres og hotelområde på Kalvebod Brygge. The Square, har vi oplevet en markant fremgang i antallet af hotelgæster i København i de senere. Copenhagen Island, copenhagen Strand, her sker der altid noget, vi tilbyder også vores gavekort til tivoli københavn gæster at benytte sig af shuttlebussen.

Giv familien en helt speciel oplevelse ved at bo på vores familiehotel Tivoli Hotel, der er Københavns første tematiserede hotel.Der er gratis trådløst internet på hele hotellet, og på alle værelser er der tv med børnekanal og en særlig Tivolikanal med information og tilbud fra Tivoli.