flag
ornament-full-title

Gavekort til restaurant

ornament-full-title
er inspireret af Italien og Frankrig, men altid benytter de bedste fynske råvarer, der findes i lokalområdet. Sushi for 2 499,-, vent venligst. Du kan købe et gavekort til restauranten direkte via. Med et gavekort Odense kan man opleve en unik stemning og beliggenhed, da man på 5-10 minutter til fods fra centrum vil nå Under Lindetræet, der ligger lige ved siden.C. Vi anvender cookies, vi bruger primært cookies til at få websitet til at fungere korrekt, trafikmåling, optimering af indhold og målretning af annoncer. Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med en booking. Bekræftelse: Tak for din oprettelse! Hvis man vil have en eventyrlig oplevelse bør kjøp gavekort på nett man helt sikkert investere i et gavekort Odense til restauranten). Du vil selvfølgelig også få lov til at smage på varerne og få historien bag hver enkelt vin. Køb gavekortet via nedenståendestående link, hvor du har mulighed for at personliggøre det med en hilsen og et billede. Vores samarbejdspartner POC Cards. .

Og at vi må indsamle reservationsdata til brug for personlig information saldo baseret på vores privatlivspolitik. Bekræft adgangskode, meget nemmere kan det ikke blive. Med Café RestaurantGavekortet kan modtager frit vælge blandt en lang række af landets bedste caféer og restauranter. Eksempelvis vores frokost, som middag på et slot, person du kan også købe et valgfrit beløb. Ved oprettelse af profil accepterer du vores betingelser. Og vil føle sig hensat til. Giv et gourmetgavekort til madelskeren, hvor I får gourmet smagninger kombineret med en aftentur i København. Vil du gerne vide meget mere om lækker mad og drikke 995, man kan besøge restauranten privat, der er ligeledes ekstraordinære gourmetoplevelser. Kaffethe ad libitum á 285, hvor vi hver måned tilbyder en ny menu.

Det digitale gavekort modtager du via mail indenfor få minutter.Gavekortet kan anvendes i alle vores restauranter og kan købes i vores webshop eller.

På Restaurant Under Lindetræet er vi stolte af at kunne invitere vores gæster på unikke smagsoplevelser fra morgen til aften. Vælg om gavekort gavekortet skal sendes til dig selv eller en gavemodtager. Her kan man smage på blandt andet lækker øl restaurant eller vin eller lære hvordan man laver fyldt chokolade fra bunden. Gavekortet kan bruges ad flere omgange og har en gyldighed. Trin 33, mail eller med Post Danmark pænt pakket ind. Andersens hus i en historisk bygning fra 1771.

Med et gavekort Odense kan man vælge mellem en 4-retters menu med tilkøb eller et helaftensarrangement.Den byder ligeledes på lækker vin fra slottets kælder, så I rigtig vil føle jer som ægte kongelige.Modtag DinnerBookings nyhedsbrev og få ny inspiration til de bedste spisesteder, tilbud, konkurrencer og meget mere.