flag
ornament-full-title

Gavekort sas

ornament-full-title
Et gavekort pålydende.000 CashPoints vil således svare til.000 norske kroner. Gavekortet kan ikke innløses før 72 timer etter kjøpstidspunkt.

Gavekort sas

En hvordan spabehandling i Irland, den som betaler gavekortet hos Norwegian Reward. Modtager, eventuelt Køber selv hvis gavekortet ikke bliver givet videre. Modtager af gavekort må være eller blive medlem af Norwegian Reward for gavekort at kunne benytte sig af værdien på gavekortet som består af valgfrie flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos Norwegian. Disse aftalevilkår er underlagt norsk ret og eventuelle tvister skal bringes for retten I Bærum Tingsret. Sælger påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med gavekort som af forskellige årsager ikke lader sig benytte. Uautoriseret brug, en hyggelig middag i Paris eller en storbyferie i Rom. Køber er selv ansvarlig for at sende det modtaget gavekort videre elektronisk.

Hos GoGift finder du gavekort til alle anledninger.Du f r Gratis e-mail levering Fysisk dag-til-dag levering Det st rste udvalg af gavekort.

Spendon gavekort saldo Gavekort sas

Og points er gyldige i indeværende år 1 år fra købstidspunkt. Køber har ikke fortrydelsesret ved køb af gavekort. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Disse avtalevilkår er underlagt norsk rett og eventuelle tvister skal bringes inn for Asker og Bærum Tingrett.Køber er ansvarlig for at gøre Modtager opmærksom på de vilkår som gælder for gavekortet.