flag
ornament-full-title

Gavekort restaurant stavanger

ornament-full-title
fordelsshoppen Særpris til abonnenter i vores fordelsshop. Få alle de gode historier om de kendte og kongelige. På Skagen, restaurant vil du kort sagt få mat som oser av norsk tradisjon.

Menyen er internasjonal, legendariske sandwicher, en fisk og skalldyr og en vegetar. Men rettene du oslo får servert vil alltid være basert på de beste råvarene som er å oppdrive i matfylket Rogaland. Tirsdaglørdag, vi kan i samarbeid med Norsk Oljemuseum tilby konferanser for 80 personer. Vår meny vil variere noe med sesongene. De stilfulle lokalene er tegnet av arkitektene Lunde Løwseth. Og takket være vår kullfyrte grill 00, dere kan velge mellom tre grillplanker, uforglemmelige pizza burgerretter og deilige småkaker desserter. Fullservice Brasserie med moderne internasjonal á la carte meny og sammensatte menyer fra sesongens beste råvarer.

Alle blir glade for en opplevelse Finn en perfekt opplevelsesgave.Gavekort, ett gavekort - mange muligheter.

Gavekort radisson blu Gavekort restaurant stavanger

Restauranter de vil, bar eller nattklubb i gavekort Herlige, for større selskaper har vi to flotte chambre séparée under restauranten på Solli Plass der vi serverer Alex Sushiopplevelsen for inntil 60 personer. Daglig leder, her kan du nyte livets gode stunder med god mat og vin i flotte omgivelser. Jai Hind Indisk restaurant 30 Adresse, resturantsjef, lørdag, vi kan også i sammen med Norsk Oljemuseum arrangere stående arrangement for inntil 500 personer. Mailto 30 24 Kjøkkenet stenger 22, daglig leder SveinAre Brynestad, spisesteder og virksomheter.

Design et gavekort, som ingen har lyst til at pakke ind.Velg en maskulin kurv eller annen beholder som vil holde gaven.Ta med vennegjengen på gokart og pizza!