flag
ornament-full-title

Gavekort reise

ornament-full-title
til deg som bestiller sånn at du selv kan gi det til mottaker. Du kan benytte Vings gavekort som hel- eller lofoten kulturhus gavekort delbetaling på reisen. Charterreise, gavekortet inneholder en unik kode på 16 tall som må angis ved betaling. Logg deg inn med nummer og kode som står oppgitt på gavekortet. For betaling med vanlig bankkort må gavekortet kjøpes i en av våre butikker. Det kan kun brukes til å betale selve reisen. Du velger selv om gavekortet skal leveres på SMS, e-post eller post. Rabattkort kan kun benyttes på våre pakkereiser Solfaktor Pluss. Du kan enten gi bort et gavekort på en ferie sammen med deg eller la personen velge fritt. Usikker på hva du skal gi bort i gave til jul eller en bursdag? Å gi bort en reise er det samme som å gi bort minner i gave - hva er vel bedre enn det? Her kan du raskt og enkelt kjøpe et reisegavekort fra Apollo. Kan jeg bruke gavekortet om bord på flyet eller på reisemålet? Å finne på gaver kan være stressende og vanskelig. Dine kredittkortopplysninger sendes via en kryptert forbindelse med samme grad av sikkerhet som du for eksempel bruker i nettbanken. Du betaler ved å ringe oss på, eller ved å møte opp i en av våre butikker.

Men det er ikke alltid en enkel oppgave. Sentrum 0103 Oslo, gyldigheten på gavekortet gavekort er to år og kan ikke forlenges. Har du et papirgavekort må du sende gavekortet inn til. Vi kan love deg at vedkommende setter pris på det. Det er også en personlig og hyggelig gave. Hva skal du gi i julegave til svigermor. Ikke bare er det enkelt og praktisk.

En reise er en opplevelse som varer lenge: man planlegger, drømmer, opplever.Du kan betale hele eller deler av reisen med gavekortet.Kjøp gavekort, gi bort en uforglemmelig reise til noen du er glad.


Gavekort reise, Gavekort mac

Eks, du trenger ikke å bruke hele beløpet på en gang. Og i tillegg kan personen selv velge destinasjon. Ved avbestillingkansellering får du tilbake et nytt gavekort på den opprinnelige summen minus avbestillingsgebyr. Kan jeg betale med gavekort hvis jeg har bestilt en reise i svenske eller danske kroner. Ved å oppgi konto referansenummeret på kjøpet vil vi hjelpe deg med å sende ut en ny epost eller hjelpe deg på andre måter. Det er ikke alltid like lett å tenke ut den perfekte gaven. Hva skjer hvis jeg mister gavekortet. Det vil være som å pakke inn minner i gavepapir.

Når du ikke vet hva du skal gi til noen er et gavekort perfekt.Hvis du ikke har en skriver tilgjengelig, må du notere ned referansenummeret.