flag
ornament-full-title

Gavekort på tjenester

ornament-full-title
timer etter kjøpstidspunkt. Kjøper: Den som betaler gavekortet hos Norwegian Reward. Selgers hovedaktivitet er knyttet til flyreiser og selskapet er underlagt offentlige godkjenningsordninger i henhold til luftfartsloven. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Dersom en slik gyldighetstid ikke er fastsatt kan utsteder tjenester nekte å innløse kort som er eldre enn. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. I Norge kan gavekort være bundet til ulike vilkår. Norwegian står fritt til å endre vilkårene for kjøp og bruk av gavekort. Mottaker: Den som Kjøper velger å gi gavekortet videre til, eventuelt Kjøper selv dersom gavekortet ikke blir gitt videre. Ønsker du å fylle opp et tomt gavekort med valgfritt beløp?

Kjøper tjener ikke CashPoints gavekort på app store på kjøp av gavekort. Uautorisert bruk, beløpet i gavekortet er oppgitt i antall CashPoints som tilsvarer det samme antall norske kroner. Og Kjøper samtykker i at denne avtalen oppfylles fra begge parter slik at reglene om angrerett ved fjernsalg av finansielle tjenester ikke kommer til anvendelse.

Gled noen du er glad i med et gavekort!Bestill forhåndsbetalte gavekort fra mange kjente butikker og kjøpesentre hos oss, raskt og enkelt.


Gavekort med mening. Gavekort på tjenester

Gavekort kan gjelde for handel i xxl sjekke gavekort én butikk eller hos én tjenesteleverandør eller for en gruppe butikker ogeller tjenesteleverandører. Gavekortet sjekke dekkning på gavekort kan ikke byttes til kontanter. Kjøper er ansvarlig for å gjøre Mottaker oppmerksom på de vilkår som gjelder for gavekortet. Sønsterudveien 32 1412 Sofiemyr, cashPoints, mottaker må innløse gavekortet hos Norwegian Reward mredeem for å få CashPoints tilgjengelige i sin Norwegianprofil. Verdien på Gavekort er i Norwegian Rewards valuta. Det kreves ikke medlemskap i Norwegian Reward for å kjøpe gavekort. MasterCard og BankAxess, elektroniske Tjenester AS, gavekortet kan benyttes til hel eller delvis betaling av flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos flyselskapet Norwegian. Og poengene er gyldig i inneværende år 1 år fra kjøpstidspunkt. Medlemskap krever opprettelse av profil og er gratis. Et gavekort pålydende 1 000 CashPoints vil således tilsvare 1 000 norske kroner.

Selger: Norwegian Air Shuttle, org nr med adresse Oksenøyveien 3, 1330 Fornebu.1 CashPoint 1 NOK (norske kroner).