flag
ornament-full-title

Gavekort på massasje oslo

ornament-full-title
kjøpe opplevelsesgavekort til massasje og spa som kan benyttes i Sverige og Tsjekkia. Det skyldes en kombinasjon av de trykkende og masserende effekter, samt impulsene av varme og kulde. Gavekortet gavekort sendes på e-post i løpet av én arbeidsdag til oppgitt e-postadresse. Gavekortet kan kjøpes i resepsjonen på Spa Miami, eller bestilles på e-post. Gavekortet sendes på e-post i løpet av 1 arbeidsdag. Velg mellom 45 og 60 minutters behandlinger. Kjøp gavekort betal med kort (Paypal Behandlingstid: 60 minutter 880,00 NOK45 minutter 700,00 NOK. Massasjeopplevelser er godt for helsen, en god massasje er ikke kun tenkt som avslapning, men har også en masse andre gode effekter. Her på siden finner du en lang rekke gavekort til massasje og spa til kvinner, menn og gravide. Sjokolade har nemlig en fantastisk beroligende effekt på huden. Om det skulle skje gir vi en tilsvarende verdi og behandling som gavekortet tilsier. Vi har utallige massasjeopplevelser, uansett om du vil ha en hotstone-massasje, dypgående massasje eller en alternativ sjokolademassasje til deg selv eller en du er glad.

Med gavekort til wellness får du nemlig mulighet for bare å ta imot. Så kjøp en opplevelse hvor du skjemmer bort deg selv eller en du bryr deg. Vi trenger å vite, vi gjør oppmerksom på at vi kan lørenskog kino gavekort forandre prisene. Fokusere på din egen velvære og stresse ned. Opsjoner med å fylle ut din adresse og antall kommer etter at du har klikket på knappen. Behandling eller beløp navnet ditt og adressen. Vi har heldigvis et stort utvalg av spaopplevelser. Menyene og Spa behandlingene i gyldighetsperioden.


Også sjokolade til massasjen, hvor hvor kjøpe gavekort på playstation 4 spill på nett kan jeg bruke gavekort til massasje eller spa. Et kompetansesenter innen Spa massasje kroppsbehandlinger hudpleie og estetisk medisin. Og gir medarbeidere mulighet for massasje i arbeidstiden. Vi har 20 års jubileum i år og feirer med å gi deg 20 på våre spabehandlinger i hele august.