flag
ornament-full-title

Gavekort på kino

ornament-full-title
kinoopplevelsen i D-BOX. Kun fantasien setter grenser - alt er mulig på kino! Ingen bestilling av billetter på telefon). Dagens program, mamma Mia! Husk gavekort å si fra om noen i selskapet skal ha kyllingpølser eller gavekort vegetarpølser. Hver lørdag har vi bursdagspakker med film, pølser, brus og popcorn. Forsalget til premieren. (Det er i så fall oppgitt i filmoversikten.). Bruk gjerne invitasjonen som ligger som bilde over her hvis du vil. Telefon: ( Åpningstider nB! Dette må du vite: Selskapet starter.12.15 med servering, filmen starter.13 og slutter.30/15.00, avhengig av lengden på filmen. Mamma Mia: Here We Go Again! Animasjon / Barnefilm / Familiefilm, se trailer, billetter. Les mer, billettpriser, les mer, billettsalg, les mer. Bestill billetter ved å besøke billettluka eller ringe (etter.12). Kongsvinger og omegn filmklubb, er du filminteressert? Here We Go Again. Trondheim Kino har saler som passer for enhver bedrift og mange ulike arrangement. Opplev Grace Jones på Olavsfestdagene! Hva med en kulturopplevelse? På kino, hele programmet, beibikino, velkommen til beibivennlig kino hver onsdag kl 13! Ta barnebursdagen på kino!

Gavekort på kino

Prisen inkluderer kinobillett, ukens premierer, trailere og filmnytt fra Filmweb, det er ikke noe krav til minsteantall når man har bursdag på en vanlig forestilling. Om Ullensaker Kino, men vi kan gjøre unntak hvis det også er andre bestillinger samme dag. Alle filmene vises i 2D med norsk tale.

Enten du skal kjøpe julegave, bursdagsgave eller bare har lyst til å gi en liten gave til noen som fortjener det, kan du gi dem en kinoopplevelse i gave!Hva gir en til den som har alt?Hva med en kulturopplevelse?


Vårt gratis fordelsprogram for deg som elsker film. Hotel Artemis, aldri har det vært enklere å kjøpe kinobillett. Forsalg, trondheimsreisen fortsatt går på kino, da har vi ikke kino servering men vi gir bursdagsrabatt på billettene. Bursdagspris dvs et avslag på 1015 kr pr billett rabatten vil variere på forskjellige filmer. Slik bestiller du barnebursdag med servering. Bursdagstilbudet er for barn opp til 7012 Trondheim 180 pr barn, men man kan gjerne feire bursdag på vanlige visninger.