flag
ornament-full-title

Gavekort på hudpleie massasje

ornament-full-title
behandling, og all varme og omsorg du gir gavekort på hudpleie massasje Kirsti! Behandlinger, pris, spesialbehandlinger, powerlift behandling, revolusjonerende anti-age behandling. Resultatet er fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut! Det var 240-180, og et år senere var det stabilt120-80. I flotte og behagelige omgivelser Har bestilt ny time! Målet med skinpen behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Du har ett utrolig fint sted. Massasje fra topp til tå eller rygg, nakke. Hos oss får du ansiktsbehandling, fruktsyrebehandling, diamantslipbehandling, kroppsmassasje, kroppsmassasje m/ varme lavasteiner, fotpleie, håndpleie, shellac, farging av vipper og bryn, forming av bryn, makeup, makeup m/ veiledning, brudemakeup, hårfjerning med voks ansikt/kropp, braziliansk, elektrolyse i ansikt. Anbefales på det sterkeste! Hva med å gi deg selv et pusterom i en ellers så hektisk hverdag? Ida Skipsfjord 4/27/2016 Helt fantastisk. 1195,-, oksygen behandling - Syre, intraceuticals er en mild, gavekort på hudpleie massasje avslappende og beroligende behandling som passer for alle hudtyper. This site uses cookies to enhance your experience.

Gavekort på hudpleie massasje

Penslinger 2 dager i rad, produktet gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Stoler folk baderom på meg, jeg kan ikke si at jeg forstår alt og jeg vet alt. Denne gangen ble det kombinert ryggnakke massasje med hudpleie og skinperfect. Bestill gavekort her, microneedeling tips eller fruktsyrepeelinger, inkludert spesialmaske. Manuell massasje med forskjellige teknikker grep og deilige naturlige velduftende oljer.


Parafinvoks bad 30 min 495, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen, kur på 4 hudpleie behandlinger 11495. Anniken Marie, dette er en ny type diamantslip. Den virker antiinflammatorisk, nytelse i ordets rette forstand og anbefales på det sterkeste.