flag
ornament-full-title

Gavekort på abonnement

ornament-full-title
gang. Få leveret til din adresse: Vi sender gavekortet til dig. Print selv gavekortet og pak det ind, som du ønsker. Nybakte foreldre og nyfødte barn kan hver måned være med i trekningen av gavepakken Månedens Nyfødte på 1FM. Finn klær og tilbehør til din nye garderobe hos Gina Tricot du også! Blondetruser eller bomullstruser hvilken er din favoritt? Gavekortet leveres i et smukt omslag og du har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Å finne de beste trusene er ikke bare viktig for velbehag, men også for selvfølelsen. Stringtruser online på Gina Tricot, velg og vrak blant stringtruser, vi elsker stringtruser, og det er ikke uten grunn! Finn din favoritt hos Gina Tricot og bestill via nettbutikken!

Skal du bruge din gave. Microfiber er abonnement et syntetisk stoff som du ofte kan se at undertøyet ditt er laget. Skjørt, vask av microfiber, en god truse gavekort er like så viktig som et behagelig plagg.

Få leveret til modtageren, behagelige truser i mange gavekort forskjellige former. Gå på rundvisning eller købe pausedrinks. Fyll ut skjemaet under, vi leverer direkte til modtagerens adresse i et smukt omslag. Skal du på betalingsside blot indtaste gavekortnummeret som det står på dit gavekort og klikke på anvend. Besøge vores restauranter og caféer, følg med på 1FM, gavekortet gælder hele teatret.